Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Madonna za ceno Lennyja

Madonna je s prvega mesta spodrinila legendarne Beatle. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Lupa promotion ponuja ugodnosti in popuste za pevkin koncert. Namesto na Lennyja greste lahko na Madonno, stali pa boste v zadnjem delu parterja.

Posebne ugodnosti pri nakupu vstopnice za koncert kraljice popa ponujajo tudi tistim, ki imajo vstopnico za koncert skupine Simply Red.

Panika ali crkljanje?
Neuradni viri zatrjujejo, da je prodaja vstopnic za Madonnin koncert razmeroma slaba, ravno ponudba menjave Lenny za Madonno pa bi lahko kazala na trud organizatorjev, da Hipodrom Stožice 20. avgusta ne bi ostal na pol prazen. V Lupi odgovarjajo, da gre le za potezo, s katero želijo pocrkljati svoje stranke.

Preveč zaposleni za medije

"Madonna se ne prodaja slabo in se tudi prej ni. Koncert bo, vstopnice pa se prodajajo konstantno; številka se približuje polovici prodanih. Pred enim mesecem smo jih prodali približno 20 tisoč, hipodrom pa sprejme okoli 60 tisoč obiskovalcev," pravi Maruša Grah iz Lupe promotion in dodaja, da na naša vprašanja v zvezi s prodajo do zdaj niso odgovarjali, ker so bili nekateri v ekipi preveč zaposleni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.