Magazin > Film & Glasba & TV
126 ogledov

Magda: "Ljubosumje je prihajajo iz vseh strani"

Magdalena Mihovec Planet TV
Intervju. Magdalena Mihovec je za nas povedala, da je bil sin ponosen na njen nastop v šovu Ljubezen na deželi.

Ste bili zelo razočarani, ker vas Jure ni izbral? Kako ste se počutili, ko je rekel, da se niste dotaknili njegovega srce?
Nisem bila razočarana, ker se je že nekaj dni prej čutilo, da je bila njegova energija usmerjena proti drugemu dekletu, proti Katji. Ko to enkrat uvidiš, ni razočaranja. Bi pa bila razočarana, če bi to skrival. Ker pa je jasno dajal vedeti, da nisem prava zanj, ni bilo tako hudo.

Pri vas je preskočila iskrica?

Ne morem trditi, da sem se zaljubila. Fant je simpatičen. Na začetku sem prehitro rekla, da je zame premlad. Čez čas se spoznala, da je za svoja leta odgovoren in da je že bil v zvezi z žensko, ki je imela otroka tako kot jaz. Imela sva lep in pristen odnos, ki se je razvil v prijateljstvo.

Imeli ste več zmenkov od drugih. Kdaj menite se je Jure ohladil?
Imela sva dva zmenka, na katerih sva bila sama. Ne bom rekla, da se je ohladil med zmenkoma. Do tega je verjetno prišlo na zmenkih z drugimi dekleti, ko so se mu punce pokazale v drugi luči, se mu bolj odprle, tako da je lahko videl pravo osebo. Nekatere so bile v družbi namreč bolj zadržane.

Jure je rekel, da ga je presenetilo vaše pismo, v katerem ni zaznal čustev. Se strinjate z njim?

V tistem pismu nisem izlivala čustev. Vse sem mu vedno brez zadržkov povedala, če me je vprašal. Naloga je sicer bila, da mu moramo v pismu povedati, kaj čutimo. Jaz sem bila naučena, da se ljudem stvari povedo v obraz. Prav je, da dobiš povratno informacijo, se pravi, da tudi on pove, kaj čuti. V tistem pismu se mu nisem hotela preveč odpreti.

Mislite, da se je Jure morda ustrašil odgovornosti, ki bi jo v zvezo prinesel vaš sin?
Glede na to, da je že bil v zvezi z mamo samohranilko, nisem prepričana, da se je tega prestrašil. Težko rečem.

Katja in Jure nista več par. Ste verjeli, da jima bo uspelo zgraditi trden odnos?
Med njima so bile iskrice. Opazila sem, kako jo Jure gleda. Tudi pri Katji so bila čustva. Med njima je bila definitivno neka zagledanost.

Kakšen je bil odnos med dekleti? Ste bile druga na drugo ljubosumne?

Med dekleti se je čutila tekmovalnost. Konec konec smo se prišle borit. Ljubosumje je prihajajo iz vseh strani, tudi iz moje. Gledalci vidijo le obnovo zgodbe, zato o tem ne bi smeli soditi. Veliko stvari se je dogajalo.

Katera tekmovalka bi bila najbolj idealna za Juretovo družico?

Če gledamo iz vidika, kaj bi Jure, ki ima kmetijo, lahko iskal, je to definitivno Irma. Vsaj kar se delavnosti tiče. Je zelo pridna punca. Videla je delo. Že v oddaji sem se spraševala, ali Jure išče dekle, ki jo bo imel rad, ali išče punco, ki mu bo pomagala 24 ur na dan. On bi morda potreboval dve ženski oziroma dve združiti v eno, da bi dobil popolno kombinacijo.

Menite, da je Jure pripravljen na resno zvezo?

Mislim, da je. Ko bo našel ta pravo …

V kakšnih odnosih ste z Juretom?
Kdaj pa kdaj si kaj napiševa. Med predvajanjem šova me je s sporočili prijateljsko zbadal. Ne komunicirava pa o rečeh, ki se ne tičejo oddaje.

Ste v stikih z ostalimi dekleti?
Z določenimi sem. Med oddajo se je pokazalo, kje so se stkala prijateljstva.

Kako sin gleda na šov? Je bil razočaran, da niste bili izbrani?

Šov je sprejel zelo pozitivno. Bil je ponosen. Vsako oddajo je z mano gledal in pokomentiral. Jureta je tudi spoznal. Peljala sem ga namreč na kmetijo, da bi videl, kje smo punce živele.

Kaj se je z vami dogajalo po šovu?

Pri meni se stvari niso spremenile. V svojem domačem kraju sem bolj znana, kot sem bila prej. Sedaj vsak prodajalec ve, da mi je ime Magdalena. Na Facebooku imam več navideznih prijateljev. Upam, da se bo našla kakšna služba zame.

Je kaj več oboževalcev?
Na oboževalce ne gledam kot na oboževalcev, dokler ne vem, kam pes taco moli. So, tega ne bom zanikala. Pri svoji 32 letih sem bolj pozorna in pazljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.