Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

ManuElla: "Malo se vprašaš, od kod glasovi"

manuella Profimedias
Evrovizija. ManuElli je Evropa (in Avstralija) namenila premalo glasov za vstop v sobotni finale. Pevka si je po razglasitvi polfinalnih rezultatov utrgala nekaj minut in za naš portal spregovorila o svojem nastopu.

Ste razočarani?
Seveda sem si želela uvrstitve v finale, da bi lahko še enkrat nastopila in se pokazala še večji množici. In da bi Slovenija lahko bila še bolj ponosna ... Čutim, da sem dala vse od sebe in da nastop ne bi mogel biti boljši ter da je Slovenija dihala z mano, in to je v bistvu najbolj pomembno.

Ste bili zadovoljni z nastopom?
Zelo. Mojo pesem ni tako enostavno zapeti, čeprav tako zveni. Je hitra in treba jo je tehnično dobro obvladati. Vesela sem, da me je adrenalin ponesel med oblake in da sem bila na odru popolnoma osredotočena in uživala.

Od koga ste po nastopu prejeli najlepši komentar?
Od mamice, ki je bila zelo ponosna name. Danes ima rojstni dan. Povedala mi je, da sem ji v trenutku polepšala rojstni dan in tudi življenje.

Odzivi na družbenih omrežjih so bili pozitivni. Kje vidite razlog za prenizko število točk?
Težko rečem in res težko obsojam. Dve državi, za kateri sem bila prepričana, da sta najslabši, sta se uvrstili v finale. Tudi Irec, ki je iz skupine Westlife in ima za sabo 30-letno kariero, ter Norveška, ki je imela odlično skladbo in je večja država, se nista uvrstila naprej. Malo se vprašaš, od kod glasovi in zakaj jih mi nismo dobili, ampak ne moremo obsojati. Verjamem, da se vse zgodi z razlogom.

Kako ste videli svoje možnosti za uvrstitev v finale?
Po pravici povedano, sem možnosti zelo težko ocenila, saj so se letos predstavile same dobre skladbe. Ni bilo pesmi, kot je bila na primer Euphoria, ki bi izstopala. Nisem si upala biti preveč samozavestna. Enačila sem se z drugimi. Tako, kot je sedaj, je pravično. Pravično bi bilo tudi, če bi se drugače izteklo.

Kaj boste nocoj še počeli?
Najprej gremo na dobro pivo in nekaj dobrega pojest. Doslej namreč ni bilo časa, da bi lahko v miru jedli. Nato pa bi se radi naspali.

Komentarjev 21
  • Žurnalček 15:49 15.maj 2016.

    Ja kje se bi pa potem Mišika slikala . Če ne bi blo Evrovizije, tud vsak let ne bi morala na liting ksihta !

  • sintesi 18:47 14.maj 2016.

    ne hodimo, pač pa hodijo, lenuhi iz javne RTV, katero MORAMO plačevati, nimamo pa nobenega vpliva na njihove odločitve. Če kdo ne verjame naj piše g.Ambrožiču in dobil bo odgovor-Vaše pripombe sem posredoval odgovornemu uredniku, upam da vam bo odgovoril !!!!!!!!

  • Tone Mihelčič 08:02 14.maj 2016.

    Je komu sloh jasno po kaj hodimo zapravljati denar ......nikoli ne bomo zmagali .....če se niti v finale ne moremo uvrsti ti .......večkrat se gremo samo pšokazati in zapravljati denar kot pridemo v finalni izbor ???????