Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Martin Solveig nima zvezdniških zahtev

MArtin Solveig Pristop
Kaj bo v zaodrju pil Martin Solveig?

Običajno zvezdniki polnijo vrstice medijev o svojih nenavadnih zahtevah, ki jih imajo pred nastopom, tokrat pa ima organizator Black Pony opraviti s pravi posebnim primerom iz sveta šovbiznisa. Martin Solveig namreč nima zvezdniških zahtev. V Slovenijo ne bo priletel z zasebnim letalom, pa tudi v zaodrju ne bo vrhunskih francoskih šampanjcev kot smo jih sicer vajeni pri ostalih glasbenikih. Martin in njegov menedžer Laffaile bosta tako pila najboljšo slovensko penino ter bivala v enem izmed priljubljenih ljubljanskih hotelov.

Na party z vlakom

V enkratnem Red Party dekorju z unikatno postavljenim odrom in v produkciji, ki prvič v Sloveniji vključuje tudi LED-plesišče, kakršnega je za šov na Super Bowlu uporabila Madonna, bodo nastopili: Vanillaz, Angel Anx vs Tim Urbanya, Vanillaz ft. Hannah Mancini live! (snemanje videa Moreplay), Yolanda be Cool, Martin Solvieg & Lafaille in Gramophonedzie.

Seriji Red Party-jev se kot partner ponovno pridružujejo tudi Slovenske Železnice. Prizorišče Red Spring Partyja se nahaja neposredno ob glavni železniški postaji v Ljubljani, tako da je tokrat izbira prihoda in odhoda z vlakom za vse žurerje iz drugih krajev idealna. Ob nakupu vozovnice po polovični ceni je treba predložiti vstopnico za Red Spring Party. Če pa boste vstopnico kupili v katerem od Infocentrov Slovenskih železnic (LJ, MB, CE), prejmete še dodatni bon za 50-odstotni popust, ki ga boste lahko izrabili za izlet z vlakom po vaši želji.

Ker se bo dogodka udeležilo več tisoč obiskovalcev, svetujemo, da jutri pridete na Red Spring Party pred 23.00, saj so običajno vhodi najbolj obremenjeni med 23.00 in 1.30 uro. Na prizorišču bo organizirana plačljiva garderoba, katere kapaciteta je omejena in velja pravilo "prej prideš, udobneje žuraš". Pričakujete lahko tudi boljšo ponudbo, zmernejše cene pijač in profesionalnejšo postrežbo kot na zadnjih plesnoelektronskih prireditvah na Gospodarskem razstavišču. Nakup vstopnic je še vedno možen tudi za mlajše od 16 let. Mladoletni oz. vsi, ki so mlajši od 16 let, se bodo lahko dogodka udeležili ob spremstvu starša oz. zakonitega skrbnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.