Magazin > Film & Glasba & TV
127 ogledov

Mirko Mayer ostaja na Planet TV

Mirko Mayer Planet TV
Mirko Mayer ostaja na Planet TV.

Pretekli teden je odjeknila novica, da je voditelj Mirko Mayer zapustil Planet TV in da odhaja na RTVS.

Kot je za Žurnal24 povedal Mayer, si je po tehtnem razmisleku premislil. "Po dvotedenskem razmisleku na dopustu sem sprejel odločitev, da se vrnem nazaj na Planet TV. Hvaležen sem za korektnost z njihove strani. Kar se pa RTVS tiče – težav vodstva RTVS z njihovimi podrejenimi ne bi želel komentirati.“

Mayer bo tako v informativni oddaji Danes še naprej vodil debate.

Tarče menda le ne bodo ukinili

Po naših informacijah se je Mayerju na RTVS obetalo vodenje nove četrtkove oddaje, ki bi bila na sporedu namesto Tarče. Te, tako so pretekli teden povedali na nacionalki, jeseni ne bo več na sporedu. Izvedeli pa smo, da so si tudi na RTVS premislili in da Tarča ostaja. To so nam potrdili tudi na nacionalki.


Komentarjev 3
  • Avatar krojac
    krojac 18:51 18.avgust 2015.

    Naj ostane kjer je!

  • TOLAR 17:20 18.avgust 2015.

    Še kdo ki se seli iz PLANETA TV NA POP TV ali RTV ali iz POP TV na PLANET TV...

  • wingspan15 12:21 18.avgust 2015.

    Mirko Mayer je eden najboljših voditeljev na Planet TV. prav zaradi njega so Debate precej gledljive. Planet TV bi definitivno ogromno izgubil z njim. Glede na to, da na RTVS sklepajo pogodbe z dvomljivimi, neizobraženimi voditelji, ki razen smeha in ...prikaži večn lepega stasa, nimajo prav velikega dometa, menim, da Mirko res tam nima kaj početi. Bi ga bilo škoda, da bi ga kdo postavljal ob bok Nini Osenar.