Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Modrijani v nekaj minutah razprodani!

scena 23.10.13. modrijani, foto: mojca marot Mojca Marot
Vstopnice za Noč Modrijanov so šle za med.

Kakšen naval je bil na vstopnice, priča tudi zgodba našega bralca, ki se ob deveti uri ni mogel prijaviti na spletno stran Eventima, tri minute pozneje pa so bile karte že razprodane. "Ne vem, kako so jih lahko razprodali v treh minutah, če je bil nakup omejen na deset vstopnic na osebo. V Europarku v Mariboru nas je na vstopnice čakala cela vrsta. Eni so obupali in odšli, drugi smo vztrajali, da hočemo vstopnico. Neka gospa je trdila, da je videla, kako je nekdo, ki prodaja karte v Eventimu, vstopnice prodajal že pred deveto uro. Po nekajminutnem prepiru in klicu na Eventim so bile karte spet v prodaji,“ nam je zaupal bralec, ki tudi trdi, da se prodajalke niso držale limita desetih vstopnic na osebo in da kupci niso dobili računa.

Poklicali smo na Eventim, kjer so nam razložili, da kupec ob nakupu res ne dobi računa, saj vstopnica velja kot račun. "Na njej je vse, kar mora biti navedeno na računu. Na Petrolu pa dobijo še njihov račun. Oni imajo dva sistema, naš sistem je vezan na njihovega,“ pravijo ne centrali Eventima, v poslovalnici v Europarku v Mariboru pa so nam povedali, da niso prodali več kot deset vstopnic hkrati in da tako velikega števila vstopnic sploh nihče ni zahteval. "Največje število vstopnic, ki jih je kupila ena oseba, je bilo osem,“ trdijo v Mariboru.

Na očitek, da so bile karte najprej razprodane, nato pa spet na voljo, pa na Eventimu odgovarjajo: "Stranka ima lahko vstopnice v košarici 20 minut. Če se nakup ne zaključi, se vstopnice sprostijo nazaj v prodajo.“ Povedali so nam tudi, da so danes prejeli že kar nekaj klicev razočaranih oboževalcev.

Poklicali smo pevca Modrijanov Blaža Švaba in ga vprašali, v kolikšnem času so bile karte razprodane. Točnega podatka ni imel, razprodane pa naj bi bile v pičlih devetih minutah. Pozneje je v sporočilu za javnost zapisal: "Noč Modrijanov 2014 je razprodana. Vstopnice so se prodajale preko sistema Eventim in so pošle v prvi minuti, zato jih ni bilo mogoče kupiti že kmalu po začetku prodaje. Čez nekaj minut se je nazaj v obtok sprostilo še nekaj vstopnic, ker jih nekateri niso pravočasno plačali. Vseeno smo uspeli osrečiti 10.000 ljudi, ki boste z nami oba večera v Celju. Modrijani se vam zahvaljujemo za zaupanje in se zavedamo prijetne odgovornosti. Vsem, ki niste dobili karte, obljubljamo, da bomo za vas še veliko nastopali po Sloveniji in priredili še dosti Noči Modrijanov. Želimo vam lep preostanek poletja."

Komentarjev 4
  • mirac 21:18 18.avgust 2014.

    A si predstavljaš, kako bi se vmes pretepali, prerivali ipd. Poleg tega, to je zastarel način prodaje vstopnic. Vsepovsod, kjer gre za velike dogodke, je način prodaje enak. ... preko sistemov

  • mirac 21:17 18.avgust 2014.

    Pa kaj je samo Petrol tisti, ki je prodajal vstopnice preko sistema Eventim? En veliki NE je odgovor. Jaz sem jo dobil preko Eventima v eni izmed turističnih agencij v Celju. En dan prej si poglejte vse, ki so v ...prikaži večv sistemu Eventim v vašem mestu (ali vam najbližje) in nato naslednji dan v akcijo. Pa se potem ni potrebno nič razburjat in trositi slabo voljo naokoli. Za Modrijane pa je to itak najboljši način prodaje...

  • puksicd 17:17 18.avgust 2014.

    Prodam 100 kart za Modrijane! Cena vstopnice: 50 EUR. Mail: zajebavam@se.si. Kdo sploh hodi na to?