Magazin > Film & Glasba & TV
255 ogledov

Moped Show nasmejal prestolnico

Moped Show nasmejal prestolnico
1/10
Anže Krže
Sinoči se je na premierni uprizoritvi Moped Showa v polni Linhartovi dvorani Cankarjevega doma razlegal smeh.

Nostalgija se je vrnila v velikem slogu. Linhartova dvorana Cankarjevega doma je včeraj v dobri uri in pol trajajočem Moped Showu v živo večkrat ploskala in se od srca nasmejala šalam, ki so jih na odru stresali in uprizarjali legendarni Tone Fornezzi - Tof, Simona Vodopivec Franko alias Simona H20, Roman Končar ter glasbenik Miran Juvan.

Navdušili so tako z igralskimi kot tudi pevskimi vrlinami in v velikem slogu s humorjem brez zavor tako na gledališki oder postavili legendarni Moped Show v živo.

Iz 80 let v sedanjost

Moped Show se je povsem naključno sredi leta 1980 izvalil na Valu 202 s Tofom in Janezom Hočevarjem - Rifletom, ki je potem še večkrat poudaril, da če je Tof oče Moped Showa, on niti slučajno ni mama.

Se je pa skupinica vseeno veselo razmnoževala. Najprej je prišel režiser Koks Bellotti, pa univerzalni Martin Žvelc s svojo glasbeno skupino, zatem Marta Pestator, pa Marjan Kralj (oba pokojna), dramska igralka Maja Boh in sredi 80 kot izjemna poživitev takrat še najstnica Simona Vodopivec, pevka skupine Ultimat, ki se je je kaj hitro oprijelo ime Simona H2O oziroma angelček Moped Showa. Sodelovali so še Brane Dmitrovič, Branko Ivanc, Tone Gogala, tudi Franc Košir, pozneje pa še Roman Končar in Gojmir Lešnjak - Gojc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.