Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Na obleko se mora še navaditi

Za Keučevo vlada veliko zanimanje medijev. (Foto: Pieter Van Den Berghe (EBU))
1/14
Žurnal24 main
Maja Keuc je v Düsseldorfu že stopila na evrovizijski oder in opravila prvo vajo.
Maja je na odru izžarevala samozavest, ki jo imajo umetniki z večletnimi izkušnjami.
eurovision.tv

Kot četrta je danes na vajah pred polfinalnimi izbori za pesem Evrovizije nastopila naša Maja Keuc s pesmijo No One. Na uradni spletni strani tekmovanja pišejo, da je Maja v areno prišla dobre volje. "Komaj čakam, da stopim na oder," je povedala naša temnolasa lepotica in dodala, da so bile predpriprave pred odhodom v Nemčijo zelo zahtevne. Največ težav ji povzroča obleka. "V zadnjih tednih smo ves čas vadili. Moja obleka je zelo težka in se moram nanjo še navaditi. Na njej je namreč prava kovina." Kot je danes razkrila, bo Evropo poskušala očarati s črno obleko s srebrnimi verižicami, črnimi rokavicami in črnimi škornji.

Sicer pa naš evrovizijski up obljublja energičen nastop. "Koreografija ni nič posebnega, a pristaja pesmi. Spremljajo me štiri vokalistke. To bo energičen ženski nastop," pravi.

Avtorica pesmi Urša Vlašič je po vaji povedala: "Z nastopom smo zadovoljni. Vse je bilo enkratno. Zvok je bil dober in oder izgleda čudovito.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.