Magazin > Film & Glasba & TV
18401 ogledov

Na Pop TV so ga odslovili, sedaj je na Planetu!

gasilci, marko potrč, eva cimbola Planet TV
Se ga že veselite?

V ponedeljek, 4. maja, bodo mednarodni dan gasilcev na Planetu obeležili s predvajanjem predstavitvene oddaje Gasilci, ki bo na sporedu ob 21. uri. 

V velikem gasilskem izzivu se bodo z izjemno zahtevnim poligonom spopadle gasilke iz Prostovoljnega gasilskega društva Predoslje. Oddajo vodita Marko Potrč in Eva Cimbola.
 
Snemanje oddaje Gasilci je bilo sicer prekinjeno zaradi epidemije novega koronavirusa, saj poleg upoštevanja varnostnih ukrepov za zajezitev virusa v teh težkih dnevih niso želeli dodatno obremeniti prostovoljnih gasilskih društev. "Predvajali bomo predstavitveni del, ki smo ga uspeli v celoti posneti pred epidemijo, preden smo zaradi čedalje resnejših razmer v državi prekinili snemanje. Nadaljevanja spomladi ne bomo snemali, saj je bil premor prevelik in ni pravi trenutek za dodatno obremenjevanje gasilcev in gasilk. Zbiramo prijave in se pripravljamo na jesensko shemo, vse novosti pa kot ponavadi sporočimo pravočasno,“ so za Žurnal24 sporočili s Planet TV.
 

gasilci, marko potrč, eva cimbola | Avtor: Planet TV Planet TV

Oddajo so pripravili v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije z namenom, da bi predstavili nepogrešljivo dejavnost gasilskih društev, njihovo usposobljenost, odlično pripravljenost in izjemno požrtvovalnost, hkrati pa ima oddaja tudi dobrodelno noto. 

Tomaž Klemenčič spet na televiziji 

pop tv Magazin Po 24 letih Pop TV odpustil znanega voditelja

V pilotni oddaji velikega gasilskega izziva bosta gledalce pozdravila voditelja Marko Potrč in Eva Cimbola, vlogi sodnikov pa sta prevzela Anže Šilar in Tomaž Klemenčič, ki sta sodila že na več gasilskih tekmovanjih tako v Sloveniji kot na mednarodnih gasilskih olimpijadah. Izziv bo pozorno spremljal tudi Klemen Repovš iz Gasilske zveze Slovenije, kot komentatorja pa bosta premagovanje ovir pospremila še en Tomaž Klemenčič, nekdanji voditelj športa na POP TV, in Jure Dolinar, poklicni gasilec in inštruktor. 

Komentarjev 2
  • fiston 16:50 30.april 2020.

    Ja za ono propadlo Planet TV je vse dobro. Bi morala iti že v stečaj, samo kam bi potem z vrhunskimi kadri pri nas.

  • Ender3 11:20 30.april 2020.

    Potrč in Kretenčić kakšen jagodni izbor v izogib gledanosti. Bojo pa imeli honorarje, ja to pa.