Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Na TV prihaja vohunska serija The Night Manager

the night manager AMC
22. februarja na kanal AMC prihaja serija The Night Manager s Hughom Lauriejem in Tomom Hiddlestonom v glavnih vlogah.

V seriji, ki ima osem delov in je posneta po po uspešnem romanu Johna le Carréja, bodo gledalci spremljali nekdanjega britanskega vojaka Jonathana Pina (Tom Hiddleston), ki ga rekrutira Angela Burr (Olivia Colman), operativka britanske obveščevalne službe, z nalogo, da se priključi najtesnejšim sodelavcem mednarodnega poslovneža Richarda Onslowa Roperja (Hugh Laurie) in razkrinka povezavo med obveščevalnimi službami in trgovino z orožjem. Da bi Jonathan osvojil srce Richardovega mogočnega imperija, mora prestati zaslišanja podkupljivega načelnika štaba, majorja Corcorana (Tom Hollander) in njegovega zapeljivega dekleta Jed (Elizabeth Debicki). V svojem prizadevanju, da bo ravnal prav, pa mora Jonathan Pine najprej sam postati kriminalec.  

Hiddleston se na vlogo vohuna v tej napeti seriji ni tako zavzeto pripravljal kot na vlogo nočnega menedžerja v hotelu. Da bi razumel, kakšno vlogo ima v hotelu, je enem v londonskem hotelu s petimi zvezdami Rosewood nekaj časa sledil na vsakem koraku. "Njegov nastop me je fasciniral. Imel je brezhibne manire. Če je nekdo vprašal, kje je bar, je rekel: 'Dovolite mi, da vas tja pospremim.' Pomembno je, da ima vsak gost občutek, da je zanj poskrbljeno,“ je povedal 34-letni svetlolasec.

Kako se je v tej vlogi odrezal, si boste na AMC lahko ogledali že 22. feburarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.