Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Na Vranskem je bilo zopet vroče!

Različne glasbene skupine so obiskovalce pripeljale do različnih glasbenih orgaz
1/46
Žurnal24 main
Kot že nekaj let poprej smo tudi letos komaj čakali na prvovrsten dvodnevni poletni dogodek, Vransko Summer Night. Množico mladih so pregrevali Pankrti, Big Foot Mama, Tabu, ...

Vransko Summer Night, ki ga organizira Klub mladih Vransko z glavnim organizatorjem Aleksandrom Reberškom, se je odvijal pod velikim šotorom na Vranskem. Vsako leto presenečajo z novimi in starimi izvajalci, ki mlado in staro po srcu povzdigne na noge in tla se zatresejo pod več tisočglavo množico.

Tako je bilo tudi letos, saj so se še posebej posvetili različnemu izboru izvajalcev in glede na ogromen odziv obiskovalcev so zadeli v polno. Na petkovi "razpaljotki" so nastopili Karma, Atomik Harmonik, Boštjan Konečnik ter Lepi Dasa. V sobotnem večeru pa smo bili deležni bolj rockerskih izvajalcev, kot so Legalo Kriminalo, Pankrti, Big Foot Mama in ne nazadnje tudi skupina TABU, ki je uspešno in poskočno zaključila letošnji Summer Night na Vranskem. Za sobotni večer so bile vstopnice v primerjavi s petkom nekoliko dražje (12 €), vendar so bile sodeč po obisku mladine tudi letos vredne svojega denarja.

Skupina Tabu je več kot uspešno zaključila letošnji Summer Night na Vranskem.© Petra Nuzdorfer

 
Prisotnost na prireditvi je bila mlajšim od 16 let po polnoči možna le v spremstvu staršev oziroma v spremstvu zakonitega zastopnika, prav tako pa seveda niso točili alkoholnih pijač mladoletnim osebam, zato tisti, ki s seboj niso imeli osebnega dokumenta in so se želeli nekoliko bolj konkretno okrepčati, do svoje želene pijače žal niso prišli.

Dogodek se uradno otvori z že vsem poznano himno Cukjati Simona : "Summer night, vsako leto ta dan, nikoli nisi sam …" Obiskovalce je na začetku ogrel DJ Robby , ki je poskrbel za prijetno začetno vzdušje in za uspešen nastop izvajalcev, ki so sledili. Prišli so znani in manj znani Slovenci, vsekakor pa niso manjkali tudi udeleženci Big Brotherja 2, Mateja in Elybe , prav tako pa tudi moralni zmagovalec Sandi, ki je nagovoril množico pred mikrofonom in jim zakričal: "Mejmo se fajn! Pijmo ga!" ter jih tako še dodatno spodbudil k veseljačenju brez zavor.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.