Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Naelektreno in lomljeno le streljaj od meje

UAF
1/12
Robert Kohlhuber
Prihodnji konec tedna se lahko po elektronske in lomljene ritme podate le streljaj stran od meje, v avstrijski Gradec, kjer se bo odvil tamkajšnji največji festival elektronske glasbe, Urban Art Forms.

Osmi festival plesne in elektronske glasbe Urban Art Forms (UAF) bo od 5. do 7. julija zasedel znameniti avstrijski Schwarzlsee v Gradcu.

Tudi letos so se organizatorji kar se da potrudili, čeprav se je UAF iz okolice predmestja Dunaja, kjer se je odvijal pretekla leta, letos preselil na novo lokacijo. Žlahtnost največjega avstrijskega festivala z elektronsko glasbo napoveduje kopica svetovno priznanih izvajalcev, s katerimi boste preplesali vibrirajoče se dneve in naelektrene noči.

Festival bodo nedvomno osvetlile velike zvezde plesne scene – Skrillex, šestkratni nominiranec za grammyja, Paul in Fritz Kalkbrenner, Richie Hawtin, Justice in mnogi drugi. Naše barve bosta za mešalkami zastopala ata slovenske techno scene Umek in vzpenjajoči se elektronski izvajalec Beltek.

Poleg zvenečih imen elektronske plesne glasbe in omembe vrednih vizualizacij, po katerih je UAF tudi poznan, bodo tla zatresli tudi drum'n'bass izvajalci najvišjega kalibra. Ritme bodo lomili varovanci založbe Hospital Records, Camo & Krooked, High Contrast, Netsky, S.P.Y., ki jim bodo družbo delala še Andy C., Nosia, Pendulum in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.