Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Najslabša igra Kim Kardashian in Jadena Smitha

Kim Kardashian FameFlynet
Tik pred podelitvijo oskarjev so za najslabšo igro podelili maline.

Maline, nagrade za najslabše igro, režijo in film, so tudi letos dobile svoje lastnike. Kot je v navadi, se nagrade, ki se imenujejo Golden Raspberry Awards, podeljujejo dan pred podelitvijo oskarjev.

Tokrat je malina za najslabšega igralca šla v roke Jadenu Smithu (After Earth), najslabša igralka pa je Tyler Perry (A Madea Christmas). Malino za igralca v stranski vlogi je prejel Will Smith (After Earth), med ženskami pa Kim Kardashian (Tyler Perry's Temptation). Oče in sin, Will in Jaden Smith, sta dobila tudi malino za najslabši igralski par v filmu After Earth.

Najslabši film v lanskem letu je Movie 43, malino za najslabšega režiserja pa je dobilo vseh 13 režiserjev, ki so film Movie 43 režirali. Film je bil očitno tudi slabo napisan, saj je malino za najslabši scenarij prejelo vseh 19 scenaristov.

Vse pa je že skoraj pripravljeno na podelitev oskarjev, ki jo bo letos znova vodila priljubljena voditeljica Ellen DeGeneres.

Podelitev oskarjev bomo na naši spletni strani spremljali v živo. Bodite z nami!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.