Magazin > Film & Glasba & TV
44521 ogledov

To nam stavnice napovedujejo pred finalom

Joker Out Profimedia
Evrovizijske stavnice jasno napoveduje zmago enemu kandidatu.

Na eurovisionworld.com so na podlagi stav izdelali lestvico favoritov za zmago na letošnji Evroviziji, ki poteka v Liverpoolu v Veliki Britaniji. Na podlagi podatkov devetih priznanih stavnic, od William Hill do Bet.365 izračunali, da ima največ možnosti za zmago v finalu, ki bo danes zvečer, Švedska.

joker out | Avtor: Corinne Cumming/EBU Corinne Cumming/EBU

Pripisujejo ji kar 52 odstotkov možnosti za 1. mesto, kar je 30 -odstotkov več kot drugi na stavniški Lestvici (Finski) in 46 odstotkov več kot tretji Ukrajini, ki ji pripisujejo le šest odstotkov možnosti za zmago. Več kot odstotek možnosti stavnice pripisujejo še Izraelu, Španiji, Franciji in Norveški. Slovenji stavnice pripisujejo manj kot odstotek možnosti za zmago, in jo med 26 super finalisti uvrščajo na 19. mesto, osem mest za 11. Hrvaško, ki jih pripisujejo odstotek možnosti za zmago in pet mest pred 23. po stavniških kvotah, Srbijo.

Let 3 | Avtor: Instagram Instagram

Slovenski predstavniki Joker Out, ki so z nastopom v drugem polfinalu navdušili občinstvo v dvorani in tudi na spletnih forumih so nas držali na trnih do zadnjih trenutkov, ko so Slovenijo kot zadnjo razglasili za finalistko, bodo v današnjem finalu nastopili ob koncu nastopajočih. Naša pesem Carpe Diem bo na velikem odru na vrsti 24., za Slovenijo se bosta zvrstili le še Hrvaška in Velika Britanija. Vrstni red je določil žreb.
 

Komentarjev 6