Magazin > Film & Glasba & TV
15878 ogledov

Naša mlada pevka na koncu komaj premikala ustnice

Flora Ema Lotrič Mediaspeed
Ni ji bilo prijetno …

Flora Ema Lotrič se je širši javnosti prvič predstavila, ko je pri 16. letih tekmovala v šovu Misija Evrovizija. Sledili so številni nastopi, sodelovanje s skupino Flora&Paris, v letu 2017 pa je dobila glavno vlogo v muzikalu Vesna.

Na festivalu Popevka 2018 se je prvič predstavila kot soavtorica pesmi "Pijana od ljubezni“ in s tem nakazala začetek solo pevske poti. Mladenka je sedaj predstavila novo pesem ‘Mozaik’, ki jo je napisala skupaj z Anžetom Langusom in Žanom Serčičem.

Flore Eme Lotrič | Avtor:

Zanjo je tudi že posnela spot. "Videospot za pesem Mozaik smo snemali na Jamniku, kjer imam vse lepe lokacije v malem prstku, saj tam živi moja babica. Nekaj zunanjih kadrov je bilo posnetih na njenem vrtu, ostali pa pred jamniško cerkvijo, ki je zelo znana predvsem fotografom, saj je zaradi čudovitih razgledov odlična lokacija za fotografiranje. Notranji kadri pa so bili posneti v njeni dnevni sobi in to, da smo lahko snemali kar pri njej doma, je bilo nekaj najboljšega! Celotno snemanje nas je razvajala z domačo hrano, ima tudi krušno peč ob kateri smo se po zunanjih kadrih prav vsi greli. Da smo si lahko malo »odmrznili« mišice pa je pomagalo tudi njeno domače žganje, ki ga kuha sama. Zunaj je bilo namreč peklensko mraz, snemali smo na -8 z močnim vetrom, na koncu sem komaj še premikala ustnice. Po snemanju sem sicer čisto zbolela, ampak za vse te lepe posnetke je bilo vredno malo potrpeti,” je Ema povedala za naš medij.

Komentarjev 2
  • perhan63 09:01 11.februar 2019.

    kdo drug kot irena kolar...