Magazin > Film & Glasba & TV
13373 ogledov

Naša pevka ni imela druge možnosti, kot da odvrže krpice

Taja Božič Janin Vezonik
Vroče ...

Taja Božič je slovenska kantavtorica, pianistka in pevka, ki se s svojimi iskrenimi besedili, čutnim glasom in svojstveno melodiko dotika duše svojih poslušalcev. V novi skladbi Za trenutek, poslušalce nagovarja, da je potrebno užiti dani trenutek in v sebi prebuditi življenje - prebuditi vse tisto, kar morda v nas še spi, vse sanje in skrite želje. "Pomembno je le to, da nas na tej poti odkrivanja vodita ljubezen in svetloba," je njeno mnenje.

Za trenutek je bil posnet v prekrasnem ambientu zdaj že legendarnega in čisto na sveže prenovljenega mariborskega hotela pod samim vnožjem Pohorja, hotelu Habakuk. Videospot je posnel, režiral in montiral David Bole, s katerim se je Taja spoznala na snemanju oddaje Slovenija ima talent, kjer je nastopila kot članica zasedbe JazzLadies, nekaj let nazaj.

Scenarij za videospot si je Taja skupaj s producentoma glasbe zamislila kot nekaj lahkotnega in sproščenega, ob čemer pozabiš na vsakdanje skrbi, se nasmehneš, prepustiš in preprosto uživaš. Nekako v stilu skladbe in njenega sporočila. In še bolj vroč utrinek iz snemanja: "Pošteno smo se spotili pri snemanju kadrov na bazenskem kompleksu, kjer bila temperatura kar precej visoka. Ni bilo druge možnosti, kakor odvreči zimska oblačila in jih zamenjati za kopalke. Voda pa  je ponudila ravno pravšnjo osvežitev."

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 09:48 07.februar 2023.

    Vedno je druga možnost!!! Ana H. Fetih,vedno bolj dokazuješ da si poden novinarstva!!!

  • Svobodnež 09:28 07.februar 2023.

    Članek je čisto v stilu avtorice. Pisanje nebuloz o "slavnih" Slovenkah.