Magazin > Film & Glasba & TV
31479 ogledov

Našemu pevcu zvezda Exatlona speljal dekle

mark zebra Sven Martič
Na srečo le pred kamero ...

Večni romantik Mark Zebra z novo pesmijo in videospotom "Pod mojo kožo" stopa proti poletni sezoni, ki bo tudi letos polna glasbe, ljubezni in praznovanja njegovega okroglega jubileja.

Kljub temu da bi pesem marsikdo označil za balado, Mark pravi, da je pesem idealna za poletne večere ob sončnem zahodu. Ljubezensko besedilo, ob katerem se marsikdo zamisli, te popelje na svojevrstno čustveno popotovanje. “Glasba ni le zvok, ampak je tudi zdravilo za dušo in točno to sporočilo bi rad prenesel na svoje poslušalce,” pove Mark.

V videospotu zasledimo tudi drugouvrščenega tekmovalca šova Exatlona Tima Nuča, ki v videospotu Marku "ukrade" dekle in ga na koncu izzove še na dirko z avtomobili.

mark zebra | Avtor: Sven Martič Sven Martič
Vroči prizori, ki vas ne bodo pustili ravnodušne, pa ne napovedujejo samo poletne glasbene sezone, pač pa z videospotom in novo pesmijo Mark tudi uradno praznuje svoj 30. rojstni dan. "Ne glede na vse izzive in ovire, ki so me izoblikovale in naredile še močnejšega, se mi je zgodilo veliko lepega. Srečen in hvaležen sem za svojo družino, ki mi stoji ob strani in me neizmerno podpira. Poleg tega pa je tukaj še glasba, skozi katero lahko tudi širši publiki pokažem, kdo sem in kaj je tisto, kar me osrečuje. Verjamem, da če se trudiš in trdo delaš za nekaj, kar si želiš, se to nekoč uresniči. Kar se tiče glasbe, še nisem uresničil vsega, kar si želim, ampak menim, da stopam po pravi poti," pove Mark, ki je lani denimo posnel dva dueta s svojimi glasbenimi idoli iz otroštva in še doda: "Moj cilj je, da bom od glasbe in glasbenega ustvarjanja nekoč lahko živel. Verjamem, da je to šele začetek."

O ljubezni molči

Nobena skrivnost ni, da je Mark večni romantik, vendar o njegovem ljubezenskem življenju ni znanega veliko. "Ko bo prišel pravi čas, boste spoznali tudi ta del Marka. Seveda si tudi jaz želim družino, ampak vse ob svojem času. Verjamem, da se stvari zgodijo takrat, ko so ti namenjene. Zaljubljen sem v svoje dekle, v življenje in v glasbo. Živim za trenutek in ne želim prehitevati življenja, se pa veselim vsega, kar bo prinesla bližnja in malo bolj oddaljena prihodnost," nam še zaupa simpatični pevec.

Nekaj časa se je namigovalo, da je Mark v zvezi s to znano Slovenko!
 

Komentarjev 2
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 06:28 27.junij 2023.

    Refren pa "mi smo svi svi jeans generacija" (Neki to vole vruče) in še par drugih plagiatov... Da o ostalem ne bi izgubljal besed...bedno..

  • Avatar pantani
    pantani 09:37 26.junij 2023.

    Groza!!!