Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Navihano in igrivo na otroškem bazarju

Otroci Shutterstock
Svojo družinico po službenih obveznostih peljite na 6. Otroški bazar, največjo prireditev za družine v Sloveniji. Med 9. in 19. uro boste vse do nedelje, 11. septembra 2011, uživali v ustvarjalnih delavnicah, igralnih kotičkih in drugih navihanih aktivnostih.

6. Otroški bazar je, tako kot vsako leto, izobraževalno-sejemske narave, ki ga vsako leto obiščejo družine z različnih koncev Slovenije.

Otrokom bazar ponuja številne ustvarjalne delavnice, igralne kotičke, bogat kulturni program ter veliko športnih in drugih aktivnosti. Obenem staršem predstavi otroške izdelke in storitve, načine preživljanja prostega časa, obšolske dejavnosti, otroška oblačila in opremo ter ideje za počitnice.

Organizatorji svoj program vsako leto nadgrajujejo tudi s številnimi produkti, storitvami in informacijami za nosečnice in tiste, ki družino načrtujejo. Poleg tega ponujajo tudi pester izbor predavanj, ki učiteljem in staršem odgovorijo na marsikatero vprašanje.

Vstopnine ni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.