Magazin > Film & Glasba & TV
4242 ogledov

Neprijetno srečanje v Baru: Mateja po izjavi o Tei soočil njen oče

matej, tea Planet TV
To je Mateju rekel oče Barovke Tee.

Kot smo včeraj napovedali, bo romanca med Matejem in Teo v šovu Bar težko preživela izjavo, ki jo je dal Matej v spovednici.

"Mogoče, če ne bi bilo mene, če ne bi Tea z mano potegnila, je ne bi bilo nikjer tukaj notri. Na samem začetku je ni bilo nikjer. Ko je ona začela z mano, je prišla v medije, povsod … Zdaj je ona dobra oseba izpadla, jaz pa prasec. Ker sem ji Maruša speljal, ker sem se z eno "kao“lupčkal ...“ je povedal. K Barovki na obisk so prišli njeni domači in ji video pokazali. Tea je bila ogorčena. "Midva sva zaključila, čeprav nič nisva imela. Sem se pa navezala nanj, imam ga rada še sedaj. Žal mi je, da se je tako izteklo. Še vedno verjamem, da je dobra oseba, ampak še ni zrel za to, kar pravi, da si želi v življenju. Bo že, a ne z mano,“ je izjavila lepotička.
 

matej, tea Magazin Bar: Bo to romanca med Matejem in Teo preživela?

Z Matejem se je v lokalu soočil Tein oče, ki je hotel od njega izvedeti, ali res misli tisto, kar govori. "Presenečen sem bil, ko sem slišal, da se je s tabo prišlepala. Saj je ni bilo, saj mariskoga ni bilo, če ni bil Lara. Škoda, to ni bilo v redu,“ mu je rekel.

Matej je razložil, da ne razume, zakaj je Tea morala dva tedna pred finalom omeniti, da se je z nekom objemal na stopnicah, glede nato da se je to zgodilo že tri mesece nazaj in obenem priznal, da ne ve, kaj naj si o vsem tem misli. Poleg tega je Tei zameril, da se je začela bolj družiti s Sandijem. "Malo sem ji zameril, jo imam pa še vedno rad,“ je še dodal.
Komentarjev 5
  • minimaxi 07:59 05.januar 2019.

    Take butaste oddaje, gkedajo le butli

  • maresem 18:15 04.januar 2019.

    Butast šov do amena z vsemi prisotnimi.

  • Majazmaja 15:15 04.januar 2019.

    A lahko popravite vsaj najbolj v nebo vpijoča skrpucala: Ker sem ji Maruša speljal, Saj je ni bilo, saj mariskoga ni bilo, če ni bil Lara . glede nato da se je to