Magazin > Film & Glasba & TV
6731 ogledov

Nesreča: Naša pevka se po incidentu ni mogla premakniti

kim begović
Za Kim Begović bi se to lahko slabo končalo.

Po uspešnem nastopu na EMI 2019 je Kim Begović odpotovala v švedski Göteborg, kjer se je srečala z znanimi avtorji, ter skupaj z njimi tudi pripravila novo skladbo, prvo, ki je pripravljena za mednarodno tržišče in ki nosi naslov Calling Me. Za skladbo stoji priznana, izkušena in močna švedsko – irska glasbena naveza, v sestavi: Adriana Pupavac, Andreas Björkman, John Åhlin in Aidan O'Connor; slednji je leta 2016 napisal skladbo I stand, s katero je na tekmovanju za Pesem Evrovizije 2016 nastopila predstavnica Češke.

"Skladbo Calling Me sem ustvarila skupaj z ostalimi avtorji, saj sem želela v naslednji skladbi preizkusiti tudi delček sebe. Z ekipo smo se takoj ujeli in tako je nastala skladba Calling Me, ki mi je resnično pisana na kožo in še posebej pri srcu," pravi 19 – letna Kim, ki se velikih odrov ne boji.

Za skladbo so že posneli videospot, in sicer v prostorih Hotela City Maribor.

"Do zapletov pa je prišlo na samem snemanju spota. V enem izmed snemalnih kadrov smo najeli tudi konja, ki se je med snemanjem ustrašil nenadnega poka, ki se je zgodil v bližini. Konj je začel preplašeno teči, ker pa na to nisem bila pripravljena, sem med snemanjem padla. K sreči sem jo odnesla brez zlomov, smo pa snemanje vseeno morali podaljšati, saj se dobri dve uri nisem mogla niti premakniti. Najbolj mi je bilo žal konja, ki se je ustrašil nepredvidenega zvoka, sama sem proti koncu dneva uspela posneti še skoraj vse manjkajoče kadre," z nasmehom na obrazu pove 19 - letna Kim, ki je neizmerna ljubiteljica živali, še posebej konjev.

"Calling Me je na nek način kot en mednarodni loterijski listek – vplačaš ga in čakaš, ali bo dobiten. S to pesmijo se želim približati predvsem tujemu tržišču, saj študiram glasbeno produkcijo in bi si zato želela še večjih glasbenih izzivov," z nasmehom na obrazu pove nasmejana Mariborčanka.

Komentarjev 3
  • pesnik51 12:53 26.februar 2020.

    a Celjanka pa ni več v modi biti .. jesmo se malo ogospodili ha? Naslednji korak so cajke in turbofolk ... botoksa je v njej že več kot pameti

  • fowler 08:12 26.februar 2020.

    A ima Slovenija sigurno samo 2 milijona prebivalcev... Ker samo znanih in zvezdnikov imamo najmanj milijon... Vsak dan slišim za kakšnega novega...

  • sam50 08:01 26.februar 2020.

    Ni za osla poper-ampak in je in,ampak se je še dobro končalo...