Magazin > Film & Glasba & TV
20208 ogledov

Niki Lauda šokiral RTL

niki lauda
Njegov sokomentator je mislil, da se šali.

Zadnja dirka Formule 1 v Abu Dhabiju se je za gledalce RTL-a, ki prenaša dirko, končala s šokom. Med prenosom v živo je namreč nekdanji dirkač Niki Lauda, eden od njihovih komentatorjev, dal odpoved.

Po koncu dirka je kot vedno sledila analiza dogajanja. Tokrat je Laudi in komentatorju Florianu Königu pomagal Nico Rosberg in oba sta debelo pogledala, ko je Lauda izjavil: "Sprejel sem osebno odločitev, in sicer, da ne bom več RTL-ov strokovni komentator.“
Vse, kar je Königu po tej izjavi uspelo izustiti, je bilo: "Hvala, legenda.“

Laudi, ki o svoji nameri nikogar ni obvestil, je RTL na leto izplačeval honorar v višini enega milijona evrov. "Za ta korak sem se odločil v soboto. To sem počel 21 let. Dolgo sem zdržal, sedaj pa je konec.“

"Mislil sem, da se šali. Potem pa sem ga pogledal v oči in videl, da misli resno. Škoda,“ pa je po presenečenju dejal König.
Njegovo odločitev pri RTL-u obžalujejo, prav tako ga bodo pogrešali dirkači. "Bil je zelo odkrit. Še vedno pa bo povedal svoje mnenje, če ga boste vprašali,“ je dejal Seabtian Vettel, Lewis Hamilton pa je izjavil, da ceni njegovo iskrenost in da je zanj Lauda največja legenda tega športa.

Komentarjev 2
  • mirror 16:00 27.november 2017.

    Možak ima itak vsega dovolj. Mediji pa iz tega naredijo celo dramo. Nihče ni nenadomestljiv.

  • supreme 10:22 27.november 2017.

    Lohk bi se ze nasplosno spokal iz F1