Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Njeno igro primerjajo z Miss Piggy

Lindsay Lohan FameFlynet
Lindsay Lohan v vlogi Elizabeth Taylor kritiki in gledalci raztrgali.

V nedeljo je na programu Lifetime težko pričakovano premiero doživel biografski film Liz & Dick. TV film, ki se osredotoča na razmerje dvakratnih zakoncev Elizabeth Taylor in Richarda Burtona, pozornosti ni vzbujal samo zato, ker prikazuje vročervno zvezo igralskih legend, ampak predvsem zato, ker je v vlogi Taylorjeve nastopila Lindsay Lohan. Za Lohanovo je to namreč prvi film po petih letih, saj je v zadnjem obdobju več časa kot karieri namenjala obiskom sodišč, vendar pa glede na prve kritike in odzive gledalcev ne kaže, da se bo na sceno vrnila skozi velika vrata.

"Tako je grozen, da boste za obraz potrebovali led za lajšanje bolečine zaradi dveurnega trzanja," je grozote filma na primer strnil kritik časopisa San Francisco Chronicle, v Los Angeles Timesu pa zapisal, da je med Lohanovo in soigralcem Grantom Bowlerjem toliko kemije kot med Kermitom in Miss Piggy, le da brez njune nežnosti.

Najbolj pikre na račun Lindsay

Gledalci so se nad Lindsay kar dobro znesli, to so le eni izmed bolj sočnih komentarjev:

"Kot bi gledal otroka iz filma Past za starše v šolski igri, med tem ko ga zasleduje gladiator, ki ima težave z alkoholom."

"Igralka, ki nikoli ne bo dobila oskarja, igra oskarjevko v filmu, ki nikoli ne bo dobil nobene nagrade."

"Slaba igralka igra dobro igralko ali dobra igralka igra slabo igralko? Ali slaba igralka igra slabo igralko? Ne morem se odločiti!"

"Kako žalostno je to, da Lilo s to vlogo ne more biti nominirana niti za maline."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.