Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Nov resničnostni šov: Želim biti nuna

nuna molitev Shutterstock
Pet deklet, ki se odločajo za redovniško življenje, bodo sledili na vsakem koraku.

Šov bodo snemali v Španiji, sledili pa bodo petim dekletom, ki se odločajo za življenje v samostanu, gledalci pa bodo lahko videli, kaj se dogaja za zaprtimi samostanskimi vrati.

Program bo osvetlil življenje skupnosti, ki jo redko vidimo na televiziji, je po poročanju portala cuatro.com dejal producent podjetja Mediaset Mariano Blanco

Snemali bodo v samostanu v Madridu, Granadi in Alicantu, dekleta pa bodo izkusila različne naloge redovnic: skrbele za več sto otrok v jaslih, se podredile pravilom več kot 500 let starega strogega zaprtega reda in delale v misijonu v bolivijski džungli. 

"Na koncu serije se bodo morala dekleta odločiti, ali želijo življenje posvetiti bogu ali bodo veri sledile kot laiki," je Mediaset sporočil mediju The Local. 

Sestre najsvetejšega zakramenta iz Madrida so šov označile kot odlično izkušnjo, drugih odzivov pa še ni bilo, saj šova še niso začeli predvajati. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.