Magazin > Film & Glasba & TV
775 ogledov

Novost v Sloveniji: Sedaj se boste lahko v kinu v miru "mečkali"

Kinodvor bo z novo filmsko ponudbo kmalu odprl svoja vrata kot javni zavod. Žurnal24 main
Če se zaradi koronavirusa izogibate večjim skupinam, a bi vseeno radi uživali v kinematografskem ogledu filmov, ima Kinodvor za vas rešitev.

V Kinodvoru ponujajo priložnost za rezerviranje zasebne projekcije v Mali dvorani za zaključeno skupino do deset oseb. 

V septembru so na voljo naslednji filmi: Medena dežela (Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov), Pod belimi pečinami (William Nicholson), Ema (Pablo Larraín), Jadralke (Alex Holmes), Zgodbe iz kostanjevih gozdov (Gregor Božič), Zlata rokavica (Fatih Akin), Kriči, Sarajevo! (Tarik Hodžić), Obtožujem! (Roman Polanski), Sol zemlje (Wim Wenders, Juliano Ribeiro Salgado). 

Kinobalon: Neverjetna zgodba o velikanski hruški (Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick, 5+), Navihani Bram (Anna van der Heide, 6+), Nenavaden teden s Tesso (Steven Wouterlood, 9+).

Seznam filmov Kina na zahtevo in urnik blagajne sta objavljena na spletni strani Kinodvora www.kinodvor.org. Izbere se lahko katerokoli dan in uro v delovnem času blagajne Kinodvora. Redna cena Kina na zahtevo za skupino do deset oseb je 50 €, za člane Kluba Kinodvor in Kinobalon pa 40 €. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.