Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Oboževalci kričali: RBD! RBD! RBD!

1/33
Žurnal24 main
V Ljubljani se je zbralo okoli šestdeset gorečih oboževalcev skupine RDB, ki si ne želijo, da bi skupina razpadla. Shodi so bili tudi po drugih državah.

Po celem svetu so bili organizirani shodi oboževalcev skupine RBD, shod pa se je prav tako zgodil v Ljubljani na Prešernovem trgu ob 14. uri. Razlog shoda je bil samo en: podpora delovanju skupine ter nasprotovanje razpadu, o katerem se toliko govori. Glasbena skupina se je razvila iz mehiške nadaljevanke Rebelde, ki govori o najstniških problemih in upornikih. Zasloveli so po vsem svetu, prav tako pa tudi pri nas.

 
 

Danes sem tukaj, ker hočem, da RBD še naprej igra in da ostanejo takšna skupina, kot so bili do sedaj, saj mi zelo veliko pomenijo. So "ful" v redu mladostniška skupina, veliko jo poslušajo in podpirajo po vsem svetu.

Ena od oboževalk

 
Goreči oboževalci so se v Ljubljani začeli zbirati že malce čez 13. uro, oblečeni v rdeče majice ter kavbojke, s seboj pa so seveda prinesli doma izdelane plakate ter transparente, ki so jih nekateri komaj držali. Kljub dežju so vztrajali, vseh skupaj pa se jih je zbralo okoli 60. Ena od organizatork shoda in velika oboževalka Monika Remic je povedala, da so jih pričakovali sto udeležencev, ampak kljub temu pa je zadovoljna in prepričana, da bodo s shodi po vsem svetu preprečili razpad mladostniške ter uporniške skupine RBD.

Na shod so prišli tako otroci in mladostniki kot tudi starši otrok in se z njimi skupaj sprehodili po ulicah mestnega jedra od Prešernovega trga do Name, čez Čevljarski most in Tromostovje ter čez Trubarjevo ulico nazaj do Prešernovega trga, vmes pa so prepevali znane pesmi oboževane skupine RBD.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.