Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Od poskočnih Jinxov do metalskih očetov

Jinx Arhiv skupine
Od petka naprej bo v Sežani več kot bučno. Do 22. julija bo mesto vnovič zasedel Mladifest, festival glasbe, športa, kulture in zabave.

Mladifest bo že 18. leto zapored zavzel Sežano in v dobrih treh tednih, med 6. in 22. julijem, ponudil več kot 40 dogodkov in aktivnosti. V petek se festival odpira z modno revijo Modna burja, sklenila pa ga bo monokomedija Jamski človek.

Poleg prostora za počitek, kolesarskega dne z Markom Balohom, turnirjev v nogometu, ulični košarki in odbojki na mivki, vse do intimnih jazz in soul večerov v parku, stand-up in gledaliških nastopov ter otroških delavnic se obetajo tudi glasbene sladkosti. Glavni dogodek Mladifesta bo zagotovo veliki koncert na Lipovem listu, kjer bo 14. julija nastopila hrvaška retro-pop zasedba Jinx s podporo domačih Balkan Boysov in funk zabavljačev Tornado.

Vse rockerje in alternativce po duši pa bo navdušil ponovno obujeni koncert Rock WKRWGLCA, ki se bo 21. julija odvil na jasi pri Plešivci. Glavni krivci za razgrajanje sredi gozda bodo Elvis Jackson in hrvaški metalci Father, za njimi pa ne bodo nič zaostajali primorski funk-rockerji Low peak Charlie, ljubljanska rockabilly zasedba Eightbomb in mladinci Rotacija iz Ilirske Bistrice.

Podrobnejši program boste lahko spremljali v naši napovedni galeriji Kam danes in kam ta teden?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.