Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Odločaj o usodi Katarine Čas in Vida Valiča

ebola Žurnal24 main
Ebola - prva gledališka video igra.

Obožuješ video igre, akcijo in dober humor? Potem tega enostavno ne smeš zamuditi: Anže Zevnik - Zele (Nora dvajseta, Vem!) kot detektiv Peter Perčič, Katarina Čas (3 vloge), Vid Valič (5 vlog), Vid Klemenc in Primož Pirnat te vabijo v zabavno kriminalko, kjer si ti gospodar njihovih usod. Igra se odvija tako, da gledalci s telefoni glasujejo o poteku, na odru pa se zgodba odigra v izglasovano smer. Vsak prizor ima od tri do pet različic, zgodba osem koncev, glavni igralec pa tri življenja in šest metkov. Če občinstvo tako odloči, lahko igralec izgubi življenje. Če izgubi vsa tri življenja, se je igra zanj končala in ga odnesejo z odra.

Zgodba interaktivne predstave sicer govori o izvoru virusa ebole v Sloveniji! "Vaša edina sled je truplo, okuženo z ebolo. Je v vas dovolj detektiva, da boste prišli resnici do dna? Boste ravnali etično ali vzeli zakon v svoje roke in morda plačali celo z lastno krvjo, da razkrinkate zarotniški labirint pohlepnih spletkarjev in ustavite širjenje smrtonosnega virusa? Prinesite pametni telefon ali tablico in sodelujte v zabavni video igri z živimi igralci - 25. februarja v SiTi Teatru v Ljubljani,“ vabijo organizatorji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.