Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Odšel, ko so to želeli ustvarjalci

Scena 21.10.13, Aljaz Zemljic, gostilna isce sefa, foto: Pro Plus Pro Plus
Aljaž Zemljič, ki je iz šova Gostilna išče šefa odstopil, trdi, da mu Pop TV ne želi vrniti nekaterih stvari, ki jih je pustil v Gostilni.

"Nekatere stvari, zapiske, imam še vedno tam, vendar jih žal ne dobim, ker sem iz šova izstopil neregularno. Gre za zapiske jedi, ki smo jih kuhali v šovu. Tako ali tako imam to že v glavi, a bi bili vseeno priročni za osvežitev spomina. To se mi res zdi malo podlo, saj je neregularno zgolj v narekovajih; ven sem šel namreč takrat, ko so želeli oni. To je pač njihova igra, njihov šov," pravi Aljaž.

Torej je šov Gostilna išče šefa zapustil takrat, ko so to želeli ustvarjalci? "(Smeh) Veste, da tega ne smem povedati, vendar tako nekako," je odgovoril na naše vprašanje.

Na Aljaževe obtožbe pa odgovarja tudi Pop TV, ki zanika nekatere njegove trditve: "Aljaž je ob svojem odhodu imel priložnost in čas spakirati vse svoje osebne stvari. Res je, da je v Gostilni pozabil zapiske, ki pa mu jih bomo poslali po zaključku šova. Glede namigovanja, da je bil njegov odhod zrežiran - Aljažev nepričakovan odhod iz Gostilne nikakor ni bil zrežiran. Ob in po odhodu je že večkrat pojasnil svoje razloge za nenaden odhod. Prav tako so vsi uporabniki Voya lahko v živo videli, da Aljaža na veliko razočaranje sotekmovalcev, in navsezadnje tudi presenečenje producentov oddaje, enostavno ni bilo mogoče najti."

Komentarjev 6
  • pajo 22:36 31.oktober 2013.

    Šov, je šov.Poskusite živeti brez njega. Če ste povprečen slovcelj, imate zadosti težav z lastnim življenjem. Zato se posvetite svojemu in pustite šou.

  • mph 19:53 31.oktober 2013.

    "primorka", če ti Tilna enačiš s Primorci, je to žalitev za Primorce. Prosim njegovega odurnega karakterja, prepirljivosti, "jaz-sem-najbolj-pameten-in-lep-na-svetu", ... ne pripisuj Primorskemu karakterju.

  • primorka 16:48 31.oktober 2013.

    Zakaj bi pa dal Tilna na prvo mesto ? Kaj imaš proti Primorcem ? Je edini, ki se je lepo poslovil od vseh ali ti je bolj všeč Mojca ? Ali pa mogoče Žiga in Aljaž !