Magazin > Film & Glasba & TV
43884 ogledov

Odzivi na pesem Ane Soklič: Tega še nismo doživeli!

ema 2021 Adrian Pregelj
Prvi odzivi iz tujine.

V soboto je Ana Soklič predstavila pesem, s katero bo Slovenijo zastopala na Eurosongu. Skladbi je naslov Amen, več o njej pa si lahko preberete TUKAJ.

Prvi odzivi iz tujine so zelo pozitivni, negativnih komentarjev sploh nismo našli, kar je veliko presenečenje. Veliko komentatorjev je poudarilo, da je Ana izjemna vokalistka in da bo Avstrija v boj poslala pesem z istim naslovom.

Nekaj odzivov, ki so se nabrali pod uradnim videom pesmi Amen:

"Ciprska verska skupnost odobrava pesem." (Ciper se bo na Eurosongu predstavila s pesmijo Hudič.)

odziv | Avtor: Youtube Youtube

"Avstrija: Kopiraš me.

Slovenija: Ne, ti si me kopirala."

odziv | Avtor: Youtube Youtube

"Pesem mi je všeč bolj kot lanska. Še vedno jo poslušam."

odziv | Avtor: Youtube Youtube

"Ugotovili smo, da je drama pomembna sestavina najbolj uspešnih evrovizijskih pesmi in ta pesem je popoln primer drame. Kot navdih so vzeli pretirane balade poznih 80-tih in 90-tih let in jih združili z močno vokalistko z edinstvenim glasom ter naredili gospel pesem. Popolno!"

odziv | Avtor: Youtube Youtube

"Bravo sosedi. Kakšna močna pesem in vokal. Izvrstno"

odziv | Avtor: Youtube Youtube

Med prvimi, ki so pesem pokomentirali, je tudi vloger Luke White. "V njenih rokah bi bil mehek kot puding, ne glede na to, kaj bi mi zapela,“ je navdušen nad Aninim vokalom in besedilom pesmi, ki jo je označil za zelo močno, osebno in čustveno balado. "Ponavadi nisem oboževalec slovenskih pesmi, letos pa sem. Videlo se je, da je pesem zanjo nekaj posebnega. Kapo dol.“

odziv | Avtor: youtube youtube

Navdušen je bil tudi vloger Jordan Davis. "Če je kdo dvomil v Slovenijo, naj pomisli še enkrat. Kurja polt. Tako sem vesel,“ je povedal po koncu pesmi. Davis je Anin veliki oboževalec. Pravi, da takšne pesmi mnogo pevcev ne bi moglo zapeti. 

odziv | Avtor: Youtube Youtube

Pesem je ocenila tudi YouTuberka Slavandic, ki je bila presenečena, da Ana, ki jo je označila za boginjo, ne poje v slovenščini. Dejala je, da se pesem začne preveč nežno in da upa, da se bo razvila. Dočakala je vrhunec in pesem jo je navdušila. "Vincent (avstrijski predstavnik, op. avt.), ukradla ti je krono."

odziv | Avtor: Youtube Youtube

"Wow, tega nisem pričakoval. Odpeljala nas je v cerkev. Neverjetno močna pesem, je čustvena, navdihujoča, resna, temačna, a hkrati svetla. /.../ Mislim, da gre za močno pesem med baladami. Videti je bila odlično, zvenela je odlično. Ni moja najljubša pesem, mi bo pa prirasla k srcu,“ pa pravi vloger Ryan Reacts

Komentarjev 3
  • bi_ba 06:35 02.marec 2021.

    Spet bomo zadnji, pesem ne gre v ušesa. Tudi oblačilo je grozno. Res nimamo kaj boljšega? Ana bi lahko dosegla mnogo več.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:06 01.marec 2021.

    Naši so do končnega glasovanja vedno v samem vrhu. Stavnice jim napovedujejo celo zmago, na koncu se nam še finale izmuzne. Ha ha ha !

  • kapibara 12:04 01.marec 2021.

    Jo tko hvalte, da bomo na koncu še to skrapucalo morali organizirati. Bode mišika ne lonček, ampak kar sod primaknila..