Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Oriana Girotto dobila novo oddajo

Oriana Girotto TV3 Medias
Oriana Girotto bo vodila tekmovalno kuharsko oddajo Sol in poper, ki bo od 15. januarja na sporedu TV3 Medias.

Na TV3 Medias 15. januarja prihaja nova kuharska oddaja s tekmovalnim značajem Sol in poper, ki jo bo vodila Oriana Girotto. "Doslej smo posneli pilot oddaje. Meni se zdi zelo fajn, ker ni dolga in teče, kuharji pa imajo za pripravo jedi samo 20 minut," oddajo opisuje Oriana, ki ima s kuhanjem kar nekaj izkušenj tudi sama. "Kuham dobro in jem vse, ampak če bi bila tako dobra jedka kot kuharica, bi bila zdajle težka 130 kilogramov," o razmerju med uživanjem in kuhanjem jedi pravi TV-voditeljica, ki se ji zdi, da ljudje tudi vedno bolj kuhajo, več pozornosti pa posvečajo tudi sestavinam.

Tekma za kuhinjo

Sol in poper, ki ga bo povezovala Oriana, bo gostil tudi znane Slovence, vsekakor pa neprofesionalne oziroma ljubiteljske kuharje. V vsaki oddaji, ki bo na sporedu trikrat na teden, od torka do četrtka, se bosta v kuhanju pomerila dva kandidata. S seboj bosta pripeljala vsak svojega kuharskega pomočnika, za pripravo jedi, ki jo bo določil profesionalni kuhar, pa bosta imela 20 minut.

Naloge profesionalnega kuharja so ustvarjalci oddaje zaupali Anžetu Gombaču, ki bo dogajanje v kuhinji spremljal prek monitorjev in ga za gledalce pred TV-zasloni tudi komentiral, po pokušanju jedi pa določil zmagovalca dneva. Vsak torek in sredo bosta znana zmagovalca dneva, ki se bosta nato v četrtek pomerila za naziv zmagovalca tedna, zmagovalec sezone pa bo na koncu dobil kuhinjo z vsemi kuhinjskimi aparati, medtem ko bo druga kuhinja šla v dobrodelne namene.

Komentarjev 3
  • klincek 19:50 02.januar 2013.

    kdo pa je to

  • Oseba_ 18:34 02.januar 2013.

    ne paše

  • Oseba_ 18:33 02.januar 2013.

    joj kako ti ne pače črna barva ...bljak