Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Pia kazala genitalije?

Zabava v bazenu yoyo.si
Tomaž je poskušal Pii razložiti, da se v vinjenem stanju obnaša nemogoče.

V petek je bilo v hiši Big Brotherja veselo. Ani in Pii, ki sta spili več kot le en kozarček preveč, so popolnoma popustile zavore. Ana je v bazenu zlezla na Tiborja, ki se je je komaj ubranil. Njeno osvajanje naj bi se nato nadaljevalo še pod tušem in v postelji.

Tudi Pia se je obnašala nemogoče. Kot v elitnem delu je tudi tokrat pila, dokler ni začela bruhati, v vinjenem stanju pa se je začela celo slačiti. Sotekmovalcem naj bi pokazala celo genitalije. Tomaž je mlado Koprčanko podučil, da se dame nikakor ne obnašajo tako, kot se je v petek ona. “Ti predstavljaš žensko in če jo predstavljaš na ta način, je tvoje sporočilo, da so ženske lajdre in da je normalno, da ženska ves čas pije in svetu kaže genitalije,” ji je v obraz povedal Tomaž in jo opozoril, da jo gleda več tisoč ljudi. Pio njegove besede niso ganile. Pravi, da se ne bo delala “fine”.

Komentarjev 5
  • antitrust 20:26 06.april 2015.

    Upam, da tega kar je Pijek kazal nikoli ne vidim.

  • Papaja Popi 17:35 06.april 2015.

    Tisto, kar delaš pijan, delaš tudi trezen

  • Ronald Reagan 15:39 06.april 2015.

    Roko na srce...v te big brotherje in bare ter podobne kmetije se tako prijavljajo samo ljudje iz intelektualnega podna...torej je vse pričakovano