Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

"Pojma nima, mona"

žiga voyo.si
Sinoči je moral šov Gostilna išče šefa 2 zapustiti Žiga Šinkovec. S čim ga je Bine užalil, boste izvedeli v intervjuju.

Zakaj, menite, so se gledalci odločili za Tilnovo vrnitev v hišo in ne vašo?
Gledalci so videli nekega Romea, ki je božansko zasnubil svojo bodočo ženo – upam, da se je tudi ona pravilno odločila. V njem so videli nekega princa, jaz pa se imam za heroja, kot je bil Džingiskhan. Naj ga imajo za pametnega in hrabrega .... Nima pa pojma, mona.

Ste pričakovali odhod? Ste razočarani?
Odhoda nisem pričakoval in nisem razočaran. Lahko bi ostal še malce dlje. Z mano je šov dobil močnega tekmeca in tudi gledanost - zaradi humorja - bi bila zelo zelo velika.

Želeli ste si, da vas Tilen posede na drugi vroči stol. Vam je zdaj žal?
Želel sem si na vroči stol in upal sem, da ne bo izbral Irene ali Lidije, ker bi izpadel navadna pi***.

Nominirali so vas skorajda vsi člani črne ekipe. Kot razlog so navedli, da ste egoist. Bi se opisali kot egoista?

Člani črne ekipe so me nominirali zaradi Tomaža. Ego ima vsak, ampak ga vsak ne more tako predstaviti kot jaz. Nisem egoist oziroma egocentrična oseba. Se pa okoli mene veliko dogaja, ker si veliko upam. Imam jajca za karkoli.

Bi se, če bi se lahko vrnili v šov, obnašali drugače?
Mogoče, ampak bi ostal ta nagajivi Žiga.

Komentatorji so bili včeraj na vaši strani in hvalili vaše znanje in kreacije. Kaj so vam po šovu rekli?
Hvala vsem komentatorjem za spodbudne besede. Rekli so mi, naj bom to, kar sem, a da naj ne izrečem čisto vsega, kar si mislim. Naj imam malo manjši ego in da je pred mano še veliko in široko življenje … In še in še.

Mišo je rekel, da si rdeče ekipe ne predstavlja brez vas. Kaj pravite, kako se bodo obnesli brez vas?
Mišo ima prav. Izgubili so močnega člana in trdega delavca, ki se ni sesedel v treh tednih, tako kot nekateri, ki so bili že čist bolni, prehlajeni in oh in sploh bogi. A v hišo je prišel Saša in je moj dober nadomestek.

Bine vas je, ko ste se prišli poslovit, pohvalil, a rekel je tudi, da se morate naučiti delati v timu. Se boste tega nasveta držali?  
Delati v timu ... V timu je res treba znati delati oziroma si moraš tim ustvariti sam. V šovu sem zaupal le sebi in nobenemu od sotekmovalcev. V treh tednih na timu ni mogoče veliko narediti. Potreben je čas.

Kako ste se počutili, ko vaša kreacija ni prišla na meni? Kaj pravite na Binetovo kritiko, da niste porabili celotne bučke?
Zelo sem užaljen, ker ni sprejel moje kreacije in upam, da moje ideje ne bo izrabil za svoje dobro. Glede bučke … O tem ne bom veliko govoril, ker bučka ni šla v smeti, ampak smo jo porabili, saj smo tudi mi morali nekaj pojesti. Niti ne bom omenjal racionalnosti drugih tekmovalcev, katerim sem ves čas govoril: 'Ali veste, kaj vse mečete stran?'. Njihov odgovor je bil, da imamo sponzorja. Kaj za vraga! In pol zaradi bučke napade mene.

Vaš odnos s Tomažem se je večkrat spremenil. Najprej sta bila drug do drugega pikra, nato sta sodelovala in se razumela malce bolje, na koncu pa sta si bila spet v laseh. Zakaj se z njim niste ujeli kot na primer Mitja?
Tomaž je kot jesenski veter - danes tako, jutri drugače … Mitja je človek in pol in z njim se je težko spreti.

Aljaž je rekel, da Tomaž in Tilen igrata dvojno igro. Se strinjate?
Tomaž in Tilen sta kot drevo in senca. Ko drevo pade, tudi sence ni več.

Če bi imeli svojo gostilno, koga od kandidatov bi zaposlili?
Če bi imel gostilno, bi zaposlil Mitjo, Lidijo in Kajo. Za šank bi postavil Irenco, Bineta pa bi zaposlil kot inovatorja in mentorja.

Komentarjev 6
  • dd 10:24 24.oktober 2013.

    Žiga bo vedno ostal mamin sinček, z veliko napuha in trdoglavosti. Svojo jezo, kadar ne uspe vedno biti prvi, pa naj malo kontrolira.

  • Abrams 07:56 23.oktober 2013.

    V bistvu sta bila oba za odstrel. Jaz ne bi hotel imeti nobenega v skupini. V bistvu ni bil pretirano sposoben ne eden, ne drugi. Tudi če si šef se moraš prilagajat lastniku. Lastnik se mora prilagajat trgu (poslovnim partnerjem ...prikaži več itd.). Tako, da ne eden ne drugi nimata pretirani možnosti.

  • KOJAK 17:29 22.oktober 2013.

    Sem mislil, da so hinavci tisti, ki človeku ne povedo česa v obraz...