Magazin > Film & Glasba & TV
26131 ogledov

POP TV odgovoril na kritike po zadnji oddaji šova Slovenija ima talent

slovenija ima talent, boštjan melanšek voyo.si
Po nastopu Boštjana Melanška v šovu Slovenija ima talent so na oddajo letele kritike.

Po skoraj vsaki oddaji Slovenija ima talent se na spletu znajdejo kritični komentarji na račun izbora kandidatov. Nekateri pri tem dobronamerno opozarjajo na negativen odziv javnosti in norčevanje, ki so ga po nastopu nekateri deležni, čemur bi se lahko izognili, če jih televizija ne bi spustila v naslednji krog. Tako je bilo tudi po zadnji oddaji šova. 

"Sram naj vas bo, Pop tv! Dopustite, da se gledalci naslajajo ob takih nastopajočih, dvolična žirija brije norca, pri drugih nastopajočih pa joce. Hvala, ne gledam več tega podna od podna z Bizovičarjem na čelu", "Zelo grdo od POP TV, da ga niso ustavili na avdiciji ali pa njegovega nastopa ne bi predvajali", "Dvorni norček za POP TV", "To so mu plačali, da pride na talente", je le nekaj komentarjev, ki so se po nastopu Boštjana Melanška, znanega tudi iz dveh sezon ljubezenskega šova Ljubezen po domače, znašli na spletu.

Melanšek je na odru zapel narodnozabavno pesem. Dobil je veliko čestitk za pogum, nekateri pa so se iz 44-letnika iz Velenja, kot tudi iz drugih nastopajočih, ki niso pokazali dovolj talenta, norčevali. Več komentarjev najdete TUKAJ.

POP TV smo vprašali, ali so Boštjanu morda res plačali za nastop. "Talentom za njihove nastope ne plačujemo. Kandidate sicer iščemo tudi z individualnim terenskim naborom, kar ni skrivnost in je zapisano tudi v splošnih pogojih. Se je pa Boštjan prijavil sam in nas prepričal s svojo zagnanostjo in veliko željo, da se predstavi žirantom," so povedali za naš medij.

Na kritike, da nekaterih nastopa željnih ljudi, ki ne pokažejo zadostne mere talenta, ne bi smeli spustiti čez avdicije, ker se bo javnost iz njih norčevala, pa televizija odgovarja: "Na predizborih sicer izbiramo raznolike kandidate, ki so nas prepričali s svojo osebnostjo, talentom, željo, da nastopijo pred žirijo, sposobnostjo, da zabavajo publiko ter seveda s svojim pogumom. Pri vsakem od izbranih talentov upamo, da jim bo njihov avdicijski nastop pred žirijo uspel vsaj takšni meri, kot smo ga doživeli na predizboru. Žal pa vsi nastopi ne uspejo, kar je velikokrat posledica treme. Za nikogar ne želimo, da postane tarča posmeha, a žal na to, kako ljudje sprejmejo določeno točko, nimamo vpliva. Mnenja so deljena pri vseh točkah."

Komentarjev 9
  • Avatar karjola
    karjola 06:55 18.oktober 2023.

    pop tv, kvaliteta na nuli. tisti kvaliteten kader je že zdavnaj odšel....

  • blekipuhi 20:43 17.oktober 2023.

    Brez veze, pop tv, same balkanske nadaljevanke, podn, kamena doba.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 18:52 17.oktober 2023.

    Seveda ne bodo priznali, da je ideja za njegov nastop zrastla na njihovem zelniku in da so tekmovalca, ki to sploh ni bil, za nastop tudi, dajmo reč finančno nagradili, če že nočejo priznati, da so mu nastop plačali!? Dejstvo ...prikaži več je, da če bi bil ta model prišel na avdicijo kot popolnoma nepoznani, a mogoče malce preveč vase zagledani "Franček iz Pesnice", bi mu že tam rekli, hvala in nasvidenje!