Magazin > Film & Glasba & TV
13112 ogledov

POP TV zamenjal vse žirante!

znan obraz ima svoj glas
1/4
POP TV
Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran in Gojmir Lešnjak - Gojc niso več žiranti šova Znan obraz ima svoj glas.

Denis Avdić je v finalni oddaji šova Zvezde plešejo razkril, da se letos na male ekrane vrača priljubljena glasbena oddaja Znan obraz ima svoj glas. Oddajo bo še vedno vodil Avdić, POP TV pa je zamenjal žirante. 

Priljubljeno trojico, Tanjo Ribič, Ireno Yebuah Tiran in Gojmirja Lešnjaka - Gojca, bodo v peti sezoni zamenjali pevka Lea Sirk, igralka Lara Komar in igralec Marko Miladinović.

"To jesen oddaja Znan obraz ima svoj glas prihaja v osveženi podobi in novi žiranti ne bodo edino presenečenje, ki ga pripravljamo za naše gledalce. Po štirih sezonah je prišel čas za novo žirijo, ki bo z novega zornega kota vzpodbujala in ocenjevala nastopajoče," so zamenjave razložili na POP TV.

»Pred mano je vznemirljiva avantura. Žirantka v spektaklu, ki je poln vsega, kar ljubim: petja, glasbe, plesa, preoblek, preobrazb. Prav nasmejana danes jadram v poletje, ki bo v znamenju sončnih pričakovanj, saj komaj čakam, da sedem za mizo z novimi kolegi, ki vem, da so kot jaz navdušeni in pripravljeni na nove izzive!” pravi Lara komar, Lea Sirk pa je povedala: »To bo zame velik izziv, saj dobro vem, kaj pomeni stati na tistem odru in štiri mesece dihati za to oddajo. Bom pa zaradi tega veliko lažje presodila napredke, ki se bodo iz tedna v teden videli pri tekmovalcih. Komaj čakam, da jih spoznam in skupaj začnemo ta nori šov, ki bo jesen naredil tako pozitivno!«
»Najbolj me žene dejstvo, da bom dejansko soustvarjal potencialno prihodnost tekmovalcev in vse to v družbi dveh opasnih žensk in enega zelo navitega voditelja. Pričakujem zelo vročo sezono, polno smeha, pa tudi kakšnih solzic. Gre za precej čustveno zasedbo,« pa je o svojem novem izzivu povedal Marko Miladinović.

Komentarjev 11
  • kvasetotidogajamona 22:50 03.julij 2019.

    sem že mislil da bojo na slovenija ima talent menjali vse žirante

  • mercedesb 18:08 03.julij 2019.

    Tega Avdica bi moral tudi zamenjati. Sladko ogaben,osladen,prostaski,nesramen!

  • mizimazi 16:00 03.julij 2019.

    Zgleda da je sirotka nastavla Cakarmisu...