Magazin > Film & Glasba & TV
73518 ogledov

Poroka na 1. pogled: Jasmina se boji, da bi jo Aleš tepel, Planet je ukrepal

V vilo je prišel psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad.

Situacija med Jasmino in Alešem se tudi naslednji dan ni pomirila. Ko se je Aleš poskušal s svojo soprogo pogovoriti, mu je ta le odvrnila, da se z njim nima o čem pogovarjati in da jo s tem, da jo sili v pogovor, izsiljuje. 

Jasmina tudi pravi, da jo Aleš duši, ker ji ves čas sledi, obtožila pa ga je tudi, da jo je ozmerjal s ku***. Temnolaska je tudi povedala, da se njen mož, s katerim je poročena šele tri dni, do nje obnaša, kot bi se poznala že leta in ji ukazuje.

Jasmina je sicer večer prej razjarjena razlagala, da je Aleš ni zmožen zadovoljiti. "Prinesi mi od zdravnika potrdilo, da mi lahko daš, kar potrebujem," mu je zabrusila in dejala: "Da moram ob moškem piti alkohol, da mi je lepo, sem šla pa malo predaleč. Ne želim tega. Kaj bom ob tebi pijanka postala?"

Aleš je bil zaradi teh besed ogorčen, saj ne pije alkohola. "Nisem te poslušala, ker me od prve minute ne zanimaš," mu je odvrnila jezna Jasmina in razložila, da se z Alešem ne more pogovarjati, ker ima občutek, da ga nadvlada, da bolje argumentira od njega in da je značajsko bolj močna.

Alešu je bil v oporo Damir, ki mu je zaupal, da ga za Jasmino skrbi, saj se trese. "Saj samo pije in kadi. Pet dni ni pojedla grižljaja," je dejal in mu zaupal, kaj mu je Jasmina predlagala: "Pejte vi trije pa se med sabo po****** in svingajte."

Poleg tega naj bi od njega zahtevala seks vsaj šestkrat na dan, zabrusila pa mu je tudi, da jo bo v Ljubljani zagotovo pretepal. 

Ker se je situacija zelo zaostrila, je v vilo prišel Planetov strokovnjak psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad in se s parom pogovoril. Na koncu jima je predlagal, da bi bilo najbolje, da, vsaj v tem trenutku, ne živita skupaj. 

 

 

 

Komentarjev 13
  • dare326 16:49 03.marec 2023.

    Samo prebral sem. Čim dlje od ženske s takim karakterjem in obnašanjem.

  • Friderik1950 07:11 03.marec 2023.

    To kaj se je na šov prijavilo, oziroma kake so na šov privlekli take imajo. Res so perle. Ja pa komentatorji so tudi znane perle. Morda js še najbolj poučen ta nastop psihologa, ki skuša pomagati ljudem, ki so res ...prikaži večs že prebili poden. To na primer lahko štejemo kot dobro, drugo pa ni niti zabavno, kaj šele kaj drugega. Ja, pa še po tihem. Jaz bi tudi nastopal kot neki pomožni maser, če mi kako zrihtate. Če lahko pač.

  • Decko 06:39 03.marec 2023.

    Njej pomaga samo psihiatrija