Magazin > Film & Glasba & TV
42092 ogledov

Poroka na 1. pogled: Nevestin bivši bi verjetno znorel, ko bi izvedel za to laž

poroka na prvi pogled, aleš, jasmina
1/5
Planet TV
Tega po nevestinih prvih besedah ne bi pričakovali ...

poroka na prvi pogled, aleš, jasmina | Avtor: Planet TV Planet TV
Prvi par, ki ju je Planet TV poročil v drugi sezoni šova Poroka na prvi pogled, sta Aleš in Jasmina. Ko je nevesta zagledala svojega ženina, z izborom najprej ni bila najbolj zadovoljna, ker nima las. Jasmina je celo izjavila, da se bo morala potruditi, da bo to sprejela. 

Tudi pred matičarjem sta bila na razdalji, in to takšni, da se je zdelo, da še vedno veljajo omejitve zaradi covida. Nato pa presenečenje! Poljub na usta in še več vročih poljubov med fotografiranjem in pred svati.

Par se je ujel in si že prvi dan zaupal nekaj skrivnosti. Aleš je o svojem ljubezenskem življenju povedal: "Nekaj zvez je bilo. Za nekaj let sem se umaknil, malo sem bil razočaran nad ženskami." Obstaja pa tema, ki se lahko razvije v resno težavo. Aleš bi imel rad otroke, Jasmina pa je z načrtovanjem družine zaključila. Ima dve hčerki, za kateri je ves čas skrbela sama, tudi zato, ker s svojo družino že 15 let ni v stikih. In očitno je v slabih odnosih tudi s svojim bivšim možem. 

"A ti veš, da sem se bivšemu zlagala, da grem v bolnišnico, ker ju sicer ne bi imel. Z dekleti sem se zmenila in sta rekli: 'Ja, mami, kar je treba. Pojdi.' Nič ne bi mogla, dokler ... (ne bi bilo polnoletni, op. avt.). Da jaz čakam, da bo moja Nina polnoletna, bom jaz stara 70. On bo izvedel, ko bo to po televiziji. Če bi zdaj vedel, bi delal sranje. Jaz sem zaščitila punci. Če kaj vpraša, naj rečeta, da ne vesta."

Komentarjev 1
  • vidamajeti 21:53 14.februar 2023.

    Vaš tekst bolj kot zgovorno ponazarja vzgibe omenjenih dveh, da se udeležijo šova, a že drugi dan nisem zasledil komentarja ali vprašanja na rob morebitni sitgmatizaciji dveh (Jasminih) mladoletnih otrok v šolskem okolju. (A je tisto res tvoja mama? Se ...prikaži veče kar poljublja z onim?). V izogib očitkom o subjektivnem ali konzervativnem razmišljanju, sem ’poklepetala’ s chatGPT in sem ga med drugim vprašala, kaj meni o vplivu tega in podobnih šovov na mladoletne otroke. »Da, lahko bi rekli, da so otroci