Magazin > Film & Glasba & TV
6546 ogledov

Poroka na prvi pogled: Marko žugal strokovnjakom, ti so ga postavili na realna tla

poroka na prvi pogled, marko milosavljević Planet TV
Špela Gornik je Marka opozorila na nespoštljivo telesno govorico.

poroka na prvi pogled, sonja javornik, tim strnad, špela gornik | Avtor: Planet TV Planet TV
Na tokratni ceremoniji je bilo zelo napeto, za kar je poskrbel Marko, ki ne želi več spoznavati Sare, ampak Jernejo, ki je poročena s Kristijanom.

Sonja Javornik je par spomnila, da je Marko pretekli teden zatrjeval, da si želi porušiti zidove okoli Sarinega srca. Ko je Marko začel odgovarjati, je dvignil prst, saj je želela Sonja nekaj pripomniti. "Jaz sem tak človek ... Ko je enkrat pri meni konec, je konec. Če sem prisrčen, sem prisrčen do konca," je povedal, Sonja pa je na to odgovorila: "Kdo pa je rekel, da si tako prisrčen? Pravzaprav si malo neobziren, ko še meni kažeš prst in si čisto po svoje krojiš pravila eksperimenta. Pred enim tednom si govoril, kako si želiš spoznati Saro, nato pa nič. Je imela Sara prav, da ti ni zaupala?"

Marko se je branil, da osebi ne moreš izkazovati pozornosti, če ti za to ne ponudi prostora. Njegov ton je bil malce posmehljiv, zato se je oglasila Špela Gornik. "Tvoja telesna govorica ni prav spoštljiva do nobenega tukaj. Opazuj svojo telesno govorico. Veliko je žuganja, opletanja z rokami, veliko je ponavljanja, zelo malo je povedanega o realni sliki," je dejala.

Sonja je poudarila, da Marko ni slab človek, lahko pa bi bil bolj samokritičen. "Do drugih je kritičen in zadeve si rad podredi po svoje, a to v življenju ne pelje nikamor," je dodala. 

Marko pravi, da je žugal, ker so ga prekinjali. Njegovo mnenje je, da bi ga morali strokovnjaki poslušati, saj na podlagi njegove zgodbe oblikujejo nasvete. "Jasno je, da mora biti nekdo kriv za to, kar se dogaja. To sva jaz in Jerneja," pravi.

Za konec je temnolasec še povedal: "Hvala, vem, da ste me premagali v pogovoru, kar je logično. Vi ste strokovnjaki. Kapo dol." Tim Strnad ni ostal tiho. "Zakaj premagali? To ni boj. Tukaj smo na koncu vsi zmagovalci ali pa nihče."

"Jaz bom zmagovalec in se bom potrudil za svoj cilj," je bil samozavesten Marko. 

 

Komentarjev 3
  • slavauk22 11:25 17.april 2024.

    ah to je pravi srbin,,,,,,,,samo oni imajo prav .......ponosen narod takih ljudi ne maram!

  • kurt 08:35 17.april 2024.

    Ta človek je navaden psihič, "strokovnjaki" pri izbiri kandidatov v tem primeru popolnoma odpovedali.

  • Grof 08:31 17.april 2024.

    Samo upam, da ne bo v novi sezoni glavna zvezda politični migrant Mohamed morda iz Pakistana,