Magazin > Film & Glasba & TV
100 ogledov

Prava ideja! se vrača na male ekrane

Edita Cetinski Malnar RTV Slovenija
Potem ko smo pisali, da bo oddaja Prava ideja! morda ukinjena, so iz RTV-ja zdaj sporočili, da se konec novembra vrača na televizijske zaslone.

Z RTV so nam sporočili, da se priljubljena poslovno-podjetniška oddaja Prava ideja! vrača na spored. Potem ko je oddaji grozilo, da bo zaradi varčevanja na RTV Slovenija ukinjena, kar je gledalcem sporočila tudi urednica in voditeljica Edita Cetinski Malnar, kaže, da si je vodstvo nacionalke premislilo. Oddaja, za katero so se zavzeli ugledni slovenski podjetniki, je dobila nov, četrtkov večerni termin, in sicer ob 21.30 na 1. programu Televizije Slovenija. Novo si boste lahko ogledali čez dva tedna, 29. novembra.

O morebitni ukinitvni smo pisali prejšnji teden, ko nam je voditeljica razložila, kaj se dogaja s Pravo idejo.

Komentarjev 3
  • bobr 14:29 15.november 2012.

    v oodaji solijo pamet o poslovnih idejah, a sami niso sposobni zbrat denarja za oddajo pri podjetnikih, ki so imeli toliko pripomb ob ukinitvi....to je tipično slovensko podjetništvo...

  • bobr 14:28 15.november 2012.

    prava ideja bi lahko sama bila za zgled in si našla vir financ skladno s tematiko,ki jo obravnava, ne pa, da je prisesana na proračun.

  • marjan 11:48 15.november 2012.

    Zadnji čas, da zamenjajo generalnega in par urednikov. Nameravajo ukinjat eno boljših in verjamem tudi med bolj gledanih oddaj, na drugi strani pa uvajajo nove npr. Dobra ura , Uugani kdo pride na večerjo z ene 10 voditelji in humoristi ...prikaži več za zapolnit dobrih 60 minut. Poleg tega so na tv nesmrtni Miša, Brane Rončelov za odrom, Štefančič ml, v informativnem programu se pojavljajo vedno novi voditelji.Denarna sredstva je potrebno zmanjšati za 30%, da se končno začnejo racionalno obnašat.