Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Prelomnica RSQ

Veliki dogodek jubilejne številke bodo pospremili s koncertom, in sicer 22. maja Žurnal24 main
Prva prava zadevščina z rock 'n' roll vsebino po nadvse uspešnem, v devetdesetih letih izhajajočem, Dr. Musik odšteva dneve do izida premierne “otipljive” revije.

Pred kratkim je minilo leto dni odkar je lanskoletnega maja izšla prva internetna številka. Ne gre še za eno mladostniško revijo tipa Frka ali Pil ali kaj podobnega. RSQ je namreč namenjen precej specifični populaciji glasbenih navdušencev. Je revija za ljudi, ki jim glasba pomeni še nekaj več kot le popoldansko sprostitev po napornem dnevu. Kolektiv 26-ih zaposlenih pokriva kvalitetno glasbeno sceno. Naj omenim le nekaj stalnic vsake številke, kot so intervjuji, predstavitve videospotov, recenzije koncertov in plošč, diskografije izvajalcev.

Veliki dogodek jubilejne številke bodo pospremili s koncertom, in sicer 22. maja v Gali Hali na Metelkovi, le dva dni zatem, 24. maja pa v mariborskem jazz klubu Satchmo. Igrala bosta Adam in Sphericube.

Karta za koncert v Gali Hali z rezervacijo na www.galahala.com znaša 4 evre (6 evrov na dan koncerta), v Mariboru pa bo za ogled koncerta potrebno odšteti 2 evra. Na omenjenih koncertih ter seveda preko spleta bo za 4,5 evrov moč tudi kupiti posebno tiskano številko RSQ-ja, kateri bo ekskluzivno priložen sicer v prosti prodaji nedostopen prvenec prekmurskih Sphericube, naslovljen Jugda.

Več o reviji si lahko preberete na www.rsqmag.com .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.