Magazin > Film & Glasba & TV
3454 ogledov

Prepir v Poroki na prvi pogled eskaliral: "Prstek si v r** vtakni"

irena martinjak, andrej štelcer, poroka na prvi pogled Profimedia
Nore scene ...

Se še spomnite Jasmine in Aleša, lanskoletnega para iz šova Poroka na prvi pogled? Njun zakon je bil ... divji ... Jasmina je na medenih tednih znorela, ker je Aleš ni zadovoljil. Njene izjave o soprogu so bile "pod pasom" in še danes ne moremo verjeti, kaj vse smo v tisti epizodi šova slišali. Več o tem TUKAJ

V čem se ta par razlikuje od Irene in Andreja, ki ju gledamo v tej sezoni? Jasmina je šov zapustila, ko je spoznala, da Aleš ni pravi zanjo, Irena pa je na vsaki ceremoniji na tablico napisala, da ostaja in obema s tem podaljšala "trpljenje". Jasmina svoje agresije ni skrivala, Irena in Andrej pa sta se obnašala bolj pasivno agresivno. Vsaj drug do drugega. Pred kamero, ko je bila na samem ali z dekleti, Irena svoje jeze ni skrivala in je moža brez dlake na jeziku označila za budalo, kretena, človeka brez globine, ki se druži z zgubami. 

Kljub temu je bila ljubosumna in je možu očitala, da je bil do Katje bolj pozoren kot do nje. Po zadnji večerji parov, ki je bila zelo pestra, je med njima počilo še v stanovanju. Andrej jo je opozoril, da mora paziti, s kom se druži, ker je Katja lisica. Irena je poudarila, da je želela v šovu spoznati sebe. "Jaz sem sebe spoznala," pravi, Andrej v to ni prepričan ... "Težko verjetno," je izjavil. "On ni sposoben normalnega komuniciranja, gre takoj v napad. Kdor koli ga lahko vzame, še plačam mu," je bila jezna Irena, Andrej pa jo je vprašal, zakaj ves čas govori o travmah, a še vedno obiskuje bivšega moža. "Kakšne travme so to?" "Sploh nisi vreden, da ti karkoli razlagam, ker nisi splošno razgledana oseba," mu je odgovorila in dodala še, da se nizkotno obnaša ter mu pokazala sredinec. "Tisti prstek si pa v rit vtakni," ji ni ostal dolžan.

Pari bodo sedaj en teden ločeni, nato pa jih čaka zadnja odločitev. 

Komentarjev 4
  • Trtamrta 10:03 23.maj 2024.

    Pač ženska rabi psihiatrično pomoč. Upam, da bo kdo to od nadležnih videl in se zganejo, da ji pomagajo. Ker tole je pa kr resna zadeva.

  • Pierre 08:33 23.maj 2024.

    Slišal sem tri tičke pet, med njimi tudi slavčka, vtaknil sem tri prste v rit, med njimi tudi palčka.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:27 23.maj 2024.

    Friki,škoda besed