Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Preživite teden z Marilyn

Moj teden z Marilyn Blitz Film & Video Distribution
V ljubljanskem Kinu Komuna si lahko ob 16.30 in 21.15 ogledate biografsko dramo Moj teden z Marilyn (My Week With Marilyn).

Ambiciozni filmski ustvarjalec Clark dobi priložnost za sodelovanje pri velikem filmskem projektu uglednega britanskega režiserja Olivierja.

Clark je zadolžen, da poskrbi za udobje slavne Marylin Monroe, toda po obetavnem začetku se izkaže, da je njeno življenje vse prej kot idilično. Clark skuša ustreči njenim nenavadnim željam in si postopoma pridobi njeno zaupanje. Naposled tudi sam spozna, da se pod hollywoodsko oznako seks ikone skriva povsem običajna ženska s številnimi dvomi, strahovi in hrepenenji.

V filmu Moj teden z Marilyn imata glavno vlogo nominiranka za oskarja Michelle Williams kot Marilyn Monroe ter dobitnik nagrade tony Eddie Redmayne kot Colin Clark. V ostalih vlogah igrajo še nominiranec za oskarja Kenneth Branagh kot sir Laurence Olivier, oskarjevka Judi Dench kot dame Sybil Thorndike, Julia Ormond kot Vivien Leigh, Dougray Scott kot Arthur Miller in drugi.

Režiser Simon Curtis je večkratni dobitnik emmyja, BAFTE in nominiranec za zlati globus.

Za vstopnico boste odšteli 5,55 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.