Magazin > Film & Glasba & TV
13495 ogledov

Raay in Marjetka v spotu pokazala družino

maraaya
1/8
Vid in Oskar nastopila v spotu.

V začetku septembra sta se zakonca Vovk, znana kot duo Maraaya, po daljšem premoru vrnila v velikem slogu. Začela sta novo zgodbo, ki pa jo tokrat pišeta v slovenščini, nam je takrat v intervjuju zaupala Marjetka in dodala: "Navdih, da začnem pisati besedila v slovenščini, nama je dal nov veter, nov zagon, novo motivacijo. Pesmi je za več kot eno ploščo, kar je bilo tudi povod, da sva spet oživela svoje glasbeno ustvarjanje kot Maraaya in sklenila, da bo novi CD najin novi projekt.“

Sedaj je izšla že njuna druga pesem, prelepa balada Drevo. "Najino Drevo je pesem o družini, o nitih, ki jih spletamo z družino, o pomenu družine, o družini, kot največji vrednoti, pesem, ki nas spomni na večno ljubezen, na ljudi, ki jih imamo najraje na svetu,“ pravi Raay, ki je za snemanje spota „najel“ celo družino in tudi prijatelje. "Vse družine, ki smo jih imeli v spotu, so z velikim navdušenjem in z veseljem bili takoj ZA," nam je še zaupal Raay.

V spotu med drugim nastopajo Raayjeva mama in oče, njegovi polsestri in polbrat, nečakinja, njuni poročni priči s hčerko, ki je krščenka Vovkovih, ter družini sosedov. Čisto na koncu pa sta glasbenika pokazala še svoja sinova, Vida (8) in Oskarja (6), ki ju pred javnostjo sicer skrivata.

Komentarjev 4
 • Avatar jezeran
  jezeran 15:25 12.november 2020.

  Smetana, ki ima veze na radiu, drugače nikoli ne bi uspeli, ker jih ni za poslušat

 • pantani 13:22 12.november 2020.

  Ja in?!!!

 • Ender3 11:42 12.november 2020.

  S čim se hvalIta, bednika. Samo za samopromocijo jima gre..