Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Red Summer Party še večji in bolj vroč

Tiesto
1/2
Arhiv organizatorja
Na predpraznični 24. junij bo slovenska plesna publika prvič zaplesala na stadionu Stožice, ki bo prizorišče največjega stadionskega elektronskega žura pri nas – Red Summer Party. Tokrat ga bosta z elektronskimi ritmi zasula Tiësto in Calvin Harris.

Stadion Stožice bo 24. junija zavzel Red Summer Party, prava poletna glasbena poslastica, ki bo še večja in nedvomno še bolj vroča. Po decembrskem Red X-mas Partyju z Davidom Guetto in aprilskem Red Spring Partyju z Martinom Solveigom v goste tokrat prihajata odmevni imeni plesne elektronske glasbe: nihče drug kot velikan med didžeji Tiësto in popgenij Calvin Harris. Na največji poletni zabavi v rdečem se jima bodo kajpak pridružili še drugi virtuozi elektronske glasbe, ki za zdaj ostajajo še skrivnost.

Vroča sladkorčka za plesne sladokusce

Vrhunec zabave za pričakovano desettisočglavo množico bo nastop Tiësta, ene največjih glasbenih ikon, ki s svojim delom navdušuje tako hollywoodske studie kot ljubitelje velikih elektronskih spektaklov. Zadnja leta se velikan trancea vse bolj premika proti housu in popu, s čimer le še širi krog navijačev. V Stožicah bo predstavil posebno Red Party izkušnjo – v vrhunski Red Party produkciji in unikatni rdeči scenografiji. Ob njegovih največjih hitih pa ne bodo manjkale niti skladbe z nove kompilacije Club Life II.

Drugi cukrček pa bo premierni slovenski nastop Calvina Harrisa, ta hip enega najbolj vročih glasbenikov na svetu. Škot, ki je že ogreval turneje Groove Armade, Faithless, Deadmau5a, Skrillexa in Rihanne, pridno niza klubske hite, kot so Acceptable in the 80s, Ready for the Weekend, Flashback in I'm not Alone, ter navdušuje v sodelovanjih s pevci, med drugim z Rihanno (We Found Love), s Kelis (Bounce), Kylie Monigue (In My Arms) in z Dizzee Rascal (Dance Wiv Me in Holiday). S Tiëstom sta posnela skladbo Century, z Rihanno že predstavljata nov hit Where Have You Been, med čakanjem na Calvinov tretji album lahko uživate v njegovih novih skladbah za Cheryl Cole (Call my Name) in Scisors Sisters (Only the Horses), sodeluje pa tudi pri novi Keshini plošči.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.