Magazin > Film & Glasba & TV
83 ogledov

Se Kuljajeva poslavlja od oddaje Na zdravje?

Jasna Kuljaj, Boštjan Romih Milan Simčič
Voditeljica Jasna Kuljaj se je odločila, da redno zaposlitev na RTV-ju doseže po sodni poti.

Potem ko je vodstvo RTV-ja Jasni Kuljaj že leta obljubljalo redno zaposlitev, se je sedaj voditeljica odločila, da vodilnim prek odvetnika pošlje pismo o nameri o redni zaposlitvi. Po naših informacijah Kuljajeva na odgovor še čaka, po vsej verjetnosti pa se zgovorna voditeljica, ki ji konec leta poteče pogodba, z novim letom poslavlja od oddaje Na zdravje!

V včerajšnji oddaji voditeljice ni bilo več v studiu. "Res je, po novem se v oddaji pojavim le še nekajkrat po par minut s terena. S tako odločitvijo so me seznanili nenadoma, zgolj tri dni pred snemanjem. Po elektronski pošti," je povedala Kuljajeva za Večer.

Razlog, da je vodenje oddaje zamenjala za nekajminutno pojavljanje na terenu, naj bi bilo prav pismo o nameri po redni zaposlitvi. Avtor in soproducent oddaje Jože Potrebuješ očitke o tem zavrača in odgovarja: "Oddaja je dobila sponzorja in sedaj imamo priliko, da gremo lahko na teren. Jasno smo sedaj dali na teren, saj je svojo kariero začela kot odlična novinarka v oddaji Turistika,“ nam je razkril.

Na vprašanje, kaj bodo naredili, če bo Jasna oddajo res zapustila, pa odgovarja naslednje: "Vsakomur privoščim redno zaposlitev, nisem pa je priskrbel ne sebi niti komurkoli drugemu. Na RTV gotovo nimam privilegijev, da bi Jasni lahko pomagal. Z mano se Jasna o tem ni pogovarjala. Mi smo obvezani, da delamo oddajo in delamo jo dobro, kar tudi kaže dobra gledanost v zadnjih šestih letih. Mislim, da smo uspešni in imamo energijo še za najprej. Je pa prihodnost oddaje vprašljiva," je povedal Potrebuješ in dodal, da bodo z voditeljico posneli še štiri oddaje. "Vesel sem, da sem imel priliko delati oddajo z obema voditeljema (sovoditelj je Boštjan Romih, op. a.). Vsi smo zamenljivi, tudi jaz in oddaja," je še dejal.

Komentarjev 10
  • Jaka Marinšek 15:13 25.januar 2013.

    Amen. Podpišem peticijo kadarkoli. Ampak pomojem imam več šans da zadanem na eurolotu kot pa da se rešim RTV naročnine

  • sintesi 22:49 20.november 2012.

    HOČEM DA MI T-2 BLOKIRA VSE PROGRAME RTV SLOVENIJA, dokler pa to ne storijo naj RTV naročnino za njihov bruh program terja od T-2.........

  • feferon 19:10 18.november 2012.

    Živ dolgcajt. Pa vse tiste fore prežvečene