Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Sejem, ki bo navdušil knjigoljube

knjige iStock Žurnal24 main
Za vse, ki imate radi knjige, ki radi berete, jih gledate, jih zbirate, ali radi preprosto barantate, se to soboto odpravite v park Tabor na dan rabljenih knjig. Prinesite knjige, ki se gnetejo pri vas doma, ter z njimi nekoga razveselite!

Knjižni molji boste lahko v parku menjali, prodajali in kupovali prozo, poezijo, strokovne knjige, stripe, slikanice in še kaj. Ker se bliža šolsko leto, prinesite tudi učbenike in delovne zvezke, ki jih ne potrebujete več in tako razbremenite vaše police in denarnice tistih, ki se imajo še česa naučiti. S svojo skladovnico knjig lahko na sejmu sodelujete vsi: pošljite svojo prijavo na park.tabor@gmail.com.

V parku bodo tudi:
- razstava Poezije Nika Novaka,
- instalacija v okviru MEDS, mednarodne delaavnice študentov arhitekture in oblikovanja,
- delavnica tiskanja plakatov, malih grafik in knjižnih kazalk s starimi črkami, ki jo organizira Marko Drpič - mojster Tipo,
- stojnica zinov založbe Look Back and Laugh,
- mladi pesniki Anja Cimerman, Tosja Flaker Berce in Robert Kuret, ki bodo predstavili svoje pesmi,
- ulični del plesne predstave Razprodaja kapitala, s katero Gregor Kamnikar in Tina Dobaj Eder zbirata sredstva za udeležbo na plesnem festivalu,
- špikerji Radia Študent, ki bodo brali pravljice nizozemskega pravljičarja Toona Tellegena,
- ekipa KičjeRaj, ki bo v parku zbirala zgodbe,
- Academia Artis Dimicatoriae (AAD), ki bo prikazala Dvoboj na ulici (različne tehnike dvobojevanja s hladnim orožjem skozi zgodovino)
- ohlajen čaj in domači piškoti za vse!

Prijavnina za tiste, ki bi se sejma radi udeležili s svojim kupom knjig, znaša 5 evrov in je namenjena kritju stroškov organizacije sejma in revitalizaciji parka Tabor.

Komentarjev 1
  • Dixon 14:52 29.avgust 2012.

    Za vse ljubitelje dobre kriminalke, trenutno berem zelo zelo dobro knjigo z naslovom Ujeti v preteklost pisatelja Harlana Cobana. Knjiga je zares napeta in v njej je ženski lik zelo zanimivo zastavljen, da ti kar ne da možnosti da bi ...prikaži več nehal brati. Zelo življenska knjiga ki jo toplo priporočam!