Magazin > Film & Glasba & TV
27500 ogledov

Simona iz Kmetije: Njenemu možu spremenili kazen

simona križnik voyo.si
Pretekli teden je šov Kmetija prostovoljno zapustila Simona. Njena mama je namreč ležala v bolnišnici. Kandidatki je bilo zelo žal, da je morala zapustiti igro za 50 tisoč evrov.

Šov ste zapustili, ker je morala vaša mama v bolnišnico. Kako se počuti danes?
Še vedno ni popolnoma okrevala. Na podplatu se ji je naredila rana, ki se je vnela. Celi se počasi, ker je sladkorni bolnik.

Razočaranja, da morate zapustiti šov, niste skrivali. Kako močna je bila vaša želja po zmagi?
Ker imamo finančno stisko, bi mi zelo veliko pomenilo, če bi prišla do konca. Partner je bil v zaporu, sama sem bila z otrokoma ... Ves čas sem delala, imam namreč tri službe. Samo stroški stanovanja na mesec znašajo 900 evrov. Vsak od nas se je v šov prijavil zaradi denarja. Ni mi uspelo, žal. Če bi imela priložnost, da se vrnem v šov, bi takoj šla.

Zakaj ste v šovu povedali, da je moral vaš partner v zapor?
Producenti so slišali moj pogovor z Adrijano. Prosili so naju, ali bi se lahko pred kamero pogovarjali o zasebnem življenju. Adrijana je tako povedala, da raje plača kazen, kot da o tem spregovori, jaz sem pa tudi producentki rekla, da ne želim, da se ta informacija objavi. A me je prepričala.

Kako pa je partner sprejel dejstvo, da ste to na koncu povedali javno?
Šokiran je bil. Vprašal me je, zakaj sem to povedala. Razložila sem mu, da so me pomotoma slišali. Mikrofone imamo ves čas prižgane … Ni bil pa jezen name.

Slišala sem, da sedaj ni več vsak dan v zaporu?
Res je, sedaj je čez teden doma, med konci tedna pa v zaporu. V petek zvečer mora biti najpozneje ob 20. uri v Mariboru, v nedeljo ob 20. uri pa ga izpustijo.

Kaznivo dejanje je zagrešil, preden sta se spoznala. Kakšni so bili vaši občutki, ko ste izvedeli, da mora za zapahe?
Ni mi bilo vseeno, saj sem vedela, da bom z otrokoma spet sama. Babica mi je sicer pomagala pri varstvu, a mi ni bilo lahko. Ves čas sem morala delati.

simona križnik Šok v Kmetiji Magazin Šok v Kmetiji: Žalostna novica končala Simonine sanje o zmagi v šovu

Med vama z Adrijano je zaradi vašega moža v šovu počilo. Kako se je vajin odnos spremenil, ko sta se preselili na posestvo?
Od začetka sva imeli v redu odnos, nato pa se je zbližala z Božo, ki jo je tudi že prej poznala. Bila sem bolj v ozadju, za sebe, ker se nisem želela izpostavljati. Nato pa je Adrijana pokazala svoj pravi obraz.

Boste z Adrijano ostali v stikih?
Od takrat sva se že srečali. Normalno sva se pogovarjali, a ne o tem, kaj je bilo v šovu. Jaz do nje ne gojim zamer. Če se je odločila za takšno igro, se je pač tako odločila. Igrala je podlo.

Vam je žal, da ste se v šovu tako močno razburili?
Ne. Ni lepo, da se v šovu pogovarjaš o mojem zasebnem življenju. Pogovarjaj se o tem, kaj se dogaja v šovu. Mene pusti pri miru. Ko je začela zmerjati mojo mamo, nato pa še partnerja, mi je počil film.

Z Borutom se nista dobro razumela. Kaj mu najbolj zamerite?
Da nam ni dal hrane, ko je bil glava družine. Od nas je hotel v zameno za živila dokaz, da nismo ukradli pratike.

Ni razumel, da je vse del igre?
Očitno ne. Postal je aroganten, rekel je, da nam še zraka ne privošči.

Veliko prahu je dvignil tudi Jan, ki vas je zvezal za drevo. Kako se je vam to zdelo?
Meni se to zdi nenormalno. Me prav zanima, kako bi se Jan, Tanja in Tilen počutili, če bi z njimi kdo tako ravnal.

Sta dvojčka največja taktizerja?
Sta. Vsi smo jima nasedli. Vsa čast.

Kaj je njuna močna točka?
Da znata vsakogar vrteti okoli prsta. Obljubljala sta, da boš prišel daleč, če boš držal z njima, ko pa jima nisi več koristil, sta te vrgla ven. Zahrbtno.

Komentarjev 1
  • Avatar Wandalessi
    Wandalessi 23:46 29.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com