Magazin > Film & Glasba & TV
22473 ogledov

So na Planet TV predvajali več, kot so hoteli?

mirko mayer Planet TV
Nenavaden konec pogovora s premierjem v odstopu.

Premier v odstopu Miro Cerar je spregovoril za Planet TV. V več kot uro trajajočem pogovoru sta se dotaknila številnih tem - od koalicijskih partnerjev do neposrečenih projektov, pa tudi zasebnega življenja - zaključila pa sta ga s Cerarjevim igranjem kitare. 

Iz besed voditelja Mirka Mayerja in njegovega sogovornika je bilo razbrati, da se je pogovor končal s kratkim poskusom igranja Cerarja na kitaro. A so gledalci pred televizijskimi zasloni bili deležni dodatka, za katerega pa je bilo videti, kot da ne eden ne drugi ne vesta. 

Iz njunega pogovora, v katerem je bilo slišati tudi, da naj premier odigra nekaj sekvenc, ki jih bodo kasneje že zmontirali, da bo videti v redu, je bilo razumeti, da nista več v etru. Mayer je to v nekem trenutku premierju tudi dejal. 

"Oddaja z gospodom Miro Cerarjem je bila polna elementov 'iz zaodrja'. Tudi to zakulisje igranja kitare je bil eden od takšnih elementov. Pri snemanju oddaje smo se s predsednikom vlade sicer dogovorili, da objavimo samo najbolje zaigrani del, a smo kasneje ocenili, da bo celota, prikazana v originalu, bolj iskrena,' poudarjajo na Planet TV.

Ob tem naj dodamo, da je bil v času oddaje v zgornjem desnem kotu zaslona ves čas napis v živo. 

Iz SMC so nam sporočili, da takšen konec ni bil predviden. "Zgodila se je napaka v postprodukciji, nam je pojasnil voditelj oddaje Mirko Mayer. Takšne napake se zgodijo tudi najboljšim," pa je povedala tiskovna predstavnica SMC Anuša Gaši.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • robert948 09:03 15.april 2018.

    Sramota za Planet TV da predvajao tega norca s kitaro

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 22:45 14.april 2018.

    A ste seratori,kolk vam je plačal za tole majhno nerodnost?

  • Perkmandlc 15:44 14.april 2018.

    Mirko Mayer, moraš pa res biti nekaj "posebnega", mislim za POSEBNO ŠOLO !!! Ali ti je kdo naročil da tako delaš, ali pa si si hotel dvignit IME, kot da si neki majster za Intervjuje ? Še za branje Poročil ...prikaži več nisi kaj prida. Za kako malo pozornosti se nekateri PRODAJO. Planet TV, vi ste NEKA ČUDNA TV, ker ustvarjate take PROGRAME !!! Kaj vse si nekateri dovolijo, pa ne glede, kdo je njihov Gost, ali predsednik Vlade, ali kdo drug. Ne verjame DA VAM JE KAJ UŠLO PO NESREČI. BEDAKI !!!