Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Soulfly v Cvetličarni

Tokrat se družina Cavalera vrača z namenom, da nam v živo predstavi njihovo zadn Žurnal24 main
V torek, 10. marca 2009, bo v ljubljanskem Mediaparku ponovno nastopila brazilska trash metal zasedba Soulfly.
Max Cavalera, eden izmed glavnih krivcev za razvoj modernega metala, ustanovitelj legendarne Sepulture, glava metalske družine in vodja plemena Soulfly se ponovno vrača na Slovenske odre.

Tokrat se družina Cavalera vrača z namenom, da nam v živo predstavi njihovo zadnjo studijsko mojstrovino, šesti Soulfly album po vrsti, Conquer, ki je tudi v Sloveniji dosegel zavidljivo visoke prodaje. Kot vedno seveda tudi tokrat iz set liste ne bodo izpustili dobrih starih Sepultura in Soulfly klasik. Karizmatičen in z energijo nabit nastop, ki ga Max, Mark, Bobby in Joe garantirajo, vedno prinese enak rezultat- polno dvorano, ki skače v Soulfly ritmih.

Predskupini bosta Incite in Kaoz. Incite si s skupino Soulfly poleg odrov in avtobusa delijo še eno stvar - pevec Richie si namreč s frontmanom zasedbe Soulfly deli priimek Cavalera, saj je eden izmed Maxovih gojencev. Cena vstopnice na dan koncerta bo 27 EUR.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.