Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

South Park po slovensko

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
TV. Konec Hri-bara, začetek sitcoma.

Po poročanju spletnega portala Pozareport.si naj bi se s koncem leta končala tudi oddaja Hri-bar, na program TV Slovenija pa bo naslednje leto namesto nje prišla nova.

Pri nekaterih likih bo sodeloval tudi Sašo 
Hribar.
Bojan Krajnc

Novico je za Žurnal24 potrdil avtor in urednik oddaje Bojan Krajnc in pojasnil, da bo Hri-bar zadnjič na sporedu na silvestrovo, ko bodo gostili predsednika države Danila Türka.

Pol belih, pol rdečih
Takoj po novem letu se bodo z iztekom Hri-bara, kot pravi Krajnc, začele intenzivne priprave na novo oddajo, animirani sitcom v slogu brezkompromisne ameriške animirane serije South Park, ki za zdaj nosi delovni naslov Hribovci.

South Park | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



“Imam dva koncepta in po novem letu se bom odločil za enega. Že pred poletjem bomo posneli nekaj delov, moram pa še najti scenariste,” pojasnjuje Krajnc in obljublja southparkovsko politično nekorektnost. Posamezni deli sitcoma bodo dolgi od 20 do 25 minut, zgodba pa se bo dogajala na enem prostoru, “virtualni vasi, kjer bo pol hiš rdečih in pol belih, v njih pa bodo prebivali tipični slovenski liki in politiki, ki bodo nastopali v svojih novih funkcijah”.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.