Magazin > Film & Glasba & TV
289 ogledov

Špela in Špelca skoraj zažgali avto

Špela Grošelj Špela Kleinlercher
1/10
Osebni arhiv
Simpatični pevki Špela Grošelj in Špela Kleinlercher sta pred kratkim spet združili moči in skupaj posneli pesem Gremo na obalo. Na snemanju pa ni šlo vse kot po maslu ...

Potem ko sta kar nekaj let sestavljali najlepši del skupine Atomik Harmonik, sta plavolasi Špelci letos spet stopili skupaj. Tik pred poletjem sta posneli pesem Gremo na obalo, pred enim tednom pa sta zanjo posneli še videospot. A kot nam je zaupala Špela, so imeli med snemanjem kar nekaj zapletov. "Najbolj stresna je bila situacija s spačkom, ki se nam je skoraj vnel. Neka zadeva je očitno med snemanjem padla na motor in se vnela. Konec je bil hvala bogu dober, z avtom je vse v najlepšem redu," nam je v smehu razložila Špela.

Sicer pa bosta obe pevki to poletje pridno delali, saj se jima obetajo številni skupni nastopi in promocija novega videospota. A tudi za dopust bosta našli čas. "Špelca že uživa na morju, jaz pa grem avgusta kajtat," nam je še zaupala Špela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.